Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

Vrhunska profesionalna filmska kamera EOS C300 PL spaja dokazanu video tehnologiju tvrtke Canon i dugogodišnje iskustvo izrade objektiva s EOS kreativnošću. Izmjenjivi objektivi pružaju nenadmašnu slobodu za pričanje bilo koje priče.

Prednosti

  • 8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor; Full HD
  • Standardni priključak za PL objektive
  • Kompaktna, modularna, lagana
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF - CF kartica
  • Visoka osjetljivost, niska razina šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p za snimanje filmova
  • Wi-Fi daljinsko upravljanje
  • Savršena integracija u tijek rada

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EOS C300 PL

8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor; Full HD


8,3 MP, super 35-mm CMOS senzor, koji je dizajniran i proizveden u tvrtki Canon posebno za snimanje videozapisa, osigurava 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimke. Tehnologija senzora tvrtke Canon osigurava iznimne slike u visokoj rezoluciji uz visoku osjetljivost, nizak šum, smanjene artefakte uslijed izobličenja i nisku potrošnju energije te pruža tipične prednosti velikih senzora kao što je iznimno dopadljiva mala dubina polja.

Standardni priključak za PL objektive


Standardni priključak za EOS C300 PL kompatibilan je sa širokim asortimanom izmjenjivih objektiva koje koriste profesionalni snimatelji filmova, kao i s Cinema objektivima tvrtke Canon. 3 ugrađena elektronička ND filtra za svestranije snimanje.

Kompaktna, modularna, lagana


EOS C300 PL je izuzetno kompaktna, konfigurirana za osnovno snimanje i teži tek 1869 g (bez objektiva). Komponente montažnog držača, drške i podesive upravljačke ploče osiguravaju maksimalnu pokretljivost, dok robusne vodootporne komponente kućišta izrađene od legure magnezija osiguravaju dodatnu izdržljivost i čvrstoću.

50 Mb/s MPEG-2 MXF - CF kartica


Snimanje MPEG-2 MXF datoteka koje su spremne za emitiranje pri 50 Mb/s (4:2:2) na dvije CF memorijske kartice - dostupne su opcije uzastopnog i istovremenog snimanja. Standardni izlazi uključuju HD-SDI kao i Timecode, Genlock i Synch priključke za snimanje s više kamera.

Visoka osjetljivost, niska razina šuma


EOS C300 PL je dodatno osjetljiva: možete snimati slike s niskom razinom šuma, do ISO 20000, što znači da je možete koristiti gotovo u svim uvjetima snimanja.

Canon Log Gamma


Dodatno podešavanje slike vrši se pomoću ugrađene funkcije Canon Log Gamma, koja osigurava prirodnu kvalitetu slike uz širok dinamički raspon (800%) i time maksimalnu slobodu u post-produkciji. Podešavanje preko 90 slikovnih varijabli i njihovo spremanje u obliku profila prilagođenih slika u kameru ili na SD karticu.

24,00p za snimanje filmova


Načini rada PAL, NTSC i 24,00p su standard kojim se osigurava brzina snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavanje sporog i brzog kretanja u koracima od 1 fps za kreativnu fleksibilnost.

Wi-Fi daljinsko upravljanje


Postavkama kamere možete upravljati bežično pomoću prijenosnog računala, tablet računala ili Smartphone telefona, putem jednostavnog korisničkog sučelja koje koristi preglednik. Možete upravljati ND filtrima, dodavati oznake snimkama i učitavati metapodatke iz udaljenosti. (Zahtijeva dodatni bežični adapter.)

Savršena integracija u tijek rada


Zahvaljujući besprijekornom uklapanju u postojeće tijekove rada, EOS C300 PL videozapisi kompatibilni su s većinom standardnih profesionalnih NLE softverskih paketa.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS C300 PL, njegovim značajkama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža tvrtke Canon

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.

Važno ažuriranje