Canon EOS C300

EOS C300

Vrhunska profesionalna filmska kamera EOS C300 spaja dokazanu video tehnologiju tvrtke Canon i dugogodišnje iskustvo izrade objektiva s EOS kreativnošću. Izmjenjivi EF objektivi pružaju nenadmašnu slobodu za pričanje bilo koje priče.

Prednosti

  • Super CMOS senzor od 35 mm s 8,3 megapiksela; Full HD
  • Izmjenjivi objektiv (EF priključak)
  • Dual pixel CMOS AF za precizno i pouzdano izoštravanje*
  • Kompaktna, modularna, lagana
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF - CF kartica
  • Visoka osjetljivost, niska razina šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24p za snimanje filmova
  • Wi-Fi daljinsko upravljanje
  • Savršena integracija u tijek rada

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EOS C300

Super CMOS senzor od 35 mm s 8,3 megapiksela; Full HD


Super 35 mm CMOS senzor s 8,3 megapiksela, dizajniran i proizveden u tvrtki Canon posebno za snimanje videozapisa, osigurava 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimke. Tehnologija senzora tvrtke Canon osigurava iznimne slike u visokoj rezoluciji uz visoku osjetljivost, nizak šum, smanjene artefakte uslijed izobličenja i nisku potrošnju energije te pruža tipične prednosti velikih senzora kao što je iznimno dopadljiva mala dubina polja.

Izmjenjivi objektiv (EF priključak)


EF priključak EOS C300 EF koristi iskustvo tvrtke Canon u proizvodnji optike u vidu izmjenjivog sustava EF objektiva koji je postao namjenski alat za izradu videozapisa - šireći kreativne mogućnosti kroz čitav asortiman cjenovno dostupnih i jedinstvenih objektiva. 3 ugrađena elektronička ND filtra za svestranije snimanje.

Kompaktna, modularna, lagana


EOS C300 je izuzetno kompaktna, konfigurirana za osnovno snimanje i teži tek 1669 g (bez objektiva). Komponente montažnog držača, drške i podesive upravljačke ploče osiguravaju maksimalnu pokretljivost, dok robusne vodootporne komponente kućišta izrađene od legure magnezija osiguravaju dodatnu izdržljivost i čvrstoću.

50 Mb/s MPEG-2 MXF - CF kartica


Snimanje MPEG-2 MXF datoteka koje su spremne za emitiranje pri 50 Mb/s (4:2:2) na dvije CF memorijske kartice - dostupne su opcije uzastopnog i istovremenog snimanja. Standardni izlazi uključuju HD-SDI kao i Timecode, Genlock i Synch priključke za snimanje s više kamera.

Visoka osjetljivost, niska razina šuma


EOS C300 je dodatno osjetljiva: možete snimati slike s niskom razinom šuma, do ISO 80 000, što znači da je možete koristiti gotovo u svim uvjetima snimanja.

Canon Log Gamma


Dodatno podešavanje slike vrši se pomoću ugrađene funkcije Canon Log Gamma, koja osigurava prirodnu kvalitetu slike uz širok dinamički raspon (800%) i time maksimalnu slobodu u post-produkciji. Podešavanje preko 90 slikovnih varijabli i njihovo spremanje u obliku profila prilagođenih slika u kameru ili na SD karticu.

24p za snimanje filmova


Načini rada PAL, NTSC i 24,00p su standard kojim se osigurava brzina snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavanje sporog i brzog kretanja u koracima od 1 fps za kreativnu fleksibilnost.

Wi-Fi daljinsko upravljanje


Postavkama kamere kao što su ISO, fokus, blenda i ND filtri možete upravljati bežično pomoću prijenosnog računala, tablet računala ili Smartphone telefona, putem jednostavnog korisničkog sučelja koje koristi preglednik. (Zahtijeva dodatni bežični adapter.)

Savršena integracija u tijek rada


Zahvaljujući savršenom uklapanju u postojeće tijekove rada, EOS C300 filmovi kompatibilni su s većinom standardnih profesionalnih NLE softverskih paketa.

Dual Pixel CMOS AF putem ažuriranja usluge


EOS C300 može se ažurirati tako da obuhvaća jedinstveno automatsko izoštravanje Dual Pixel CMOS AF koje omogućuje nevjerojatno jednostavnu upotrebu i kreativnu kontrolu nad izoštravanjem. Objekte je jednostavno kontinuirano pratiti u središtu okvira i zadržati ih dobro izoštrenima. Funkcija zaključavanja AF-Lock pruža dodatnu kontrolu. Izoštravanjem One-Shot s povećanom preciznošću i brzinom jednako lako izoštravaju se i objekti izvan središta.


*Zahtijeva naplativo ažuriranje usluge u servisnom centru tvrtke Canon.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EOS C300, njegovim značajkama i mogućnostima.

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.

Posjetite profesionalnu mrežu tvrtke Canon

CPN.jpeg

Važno ažuriranje