Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Uz tehnologiju bežične pomoćne bljeskalice, glavu s mogućnošću nagiba i odbijanja svjetlosti i stalni LED izvor svjetla za snimanje videozapisa, model Speedlite 320EX tvrtke Canon otvara nove kreativne mogućnosti za fotografe koji koriste EOS.

Prednosti

  • Brojka vodilja 32 (m, ISO100)
  • Kompaktan i lagan dizajn
  • Glava bljeskalice s mogućnošću nagiba i odbijanja svjetlosti te s postavkama zumiranja od 24 mm i 50 mm
  • Integrirano LED videosvjetlo
  • Bežična pomoćna bljeskalica za korištenje u načinu rada vanjske TTL bljeskalice
  • Daljinski okidač
  • Brza, tiha obnova

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Speedlite 320EX

Velika snaga, kompaktan dizajn


Unatoč maloj težini i prenosivosti, model Speedlite 320EX ima brojku vodilju od 32 (m, ISO 100), što mu osigurava dovoljno snage za osvjetljavanje velikih površina i udaljenih objekata.

Glava bljeskalice s mogućnošću nagiba, odbijanja svjetlosti i zumiranja


Glava bljeskalice Speedlite 320EX može se podići za 90 stupnjeva i okretati ulijevo i udesno, što omogućava odbijanje bljeska od zidova i stropova za mekši izgled bez sjena. Kut osvjetljenja može se zumirati kako bi odgovarao kutu prikaza objektiva od 24 ili 50 mm.

Integrirano LED videosvjetlo


Uz integrirani stalni LED izvor svjetla bljeskalica Speedlite 320EX vrlo je korisna kako za snimanje videozapisa pri slabom osvjetljenju, tako i za snimanje fotografija.

Jednostavno korištenje vanjske bljeskalice


Funkcija bežične pomoćne bljeskalice tvrtke Canon osigurava jednostavno korištenje modela Speedlite 320EX u načinu rada vanjske bljeskalice i dok je priključen na fotoaparat, čime se otvaraju mnoge mogućnosti kreativnog osvjetljenja.

Udaljeno snimanje


Brzo i jednostavno istražujte razne položaje osvjetljenja pomoću daljinskog okidača za aktivaciju fotoaparata s udaljenosti do 5 metara, i to dok vi prilagođavate osvjetljenje.

Brzi tihi rad


Četiri AA/LR6 baterije napajaju model Speedlite 320EX, čime se omogućava tiha obnova nakon potpunog pražnjenja u roku od samo 2,3 sekunde.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Speedlite 320EX, njegovim značajkama i mogućnostima.