Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Istražite kreativnu stranu osvjetljenja pomoću modela Speedlite 270EX II tvrtke Canon - kompaktna bljeskalica koja se jednostavno koristi kao vanjska bljeskalica i dok je priključena na fotoaparat.

Prednosti

  • Lagan, kompaktan dizajn
  • Brojka vodilja 27 (m, ISO100)
  • Glava s mogućnošću odbijanja svjetlosti
  • Bežična pomoćna bljeskalica za korištenje u načinu rada vanjske bljeskalice
  • Okinite EOS fotoaparat pomoću daljinskog okidača
  • Promjenjiv kut pokrivenosti
  • Brza, tiha obnova

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Speedlite 270EX II

Lagan, kompaktan dizajn


Speedlite 270EX II tvrtke Canon teži samo 155 g (bez baterija), a radi kompaktnog dizajna, pronaći će mjesto i u najmanjim torbicama za opremu.

Velika snaga


Unatoč manjoj veličini, Speedlite 270EX II ima mnogo snage, uz brojku vodilju od 27 (m, ISO100) koja omogućava fotografiranje s bljeskalicom s velike udaljenosti. E-TTL II mjerenje s kompatibilnim fotoaparatima pruža preciznu ekspoziciju bljeskalice u svim situacijama, čak i prilikom odbijanja svjetlosti od zida ili stropa.

Glava s mogućnošću odbijanja svjetlosti


Glava s mogućnošću odbijanja svjetlosti kod modela Speedlite 270EX II omogućava odbijanje svjetlosti bljeskalice od stropa za meko osvjetljenje bez sjena.

Vanjska bljeskalica koja se lako koristi


Speedlite 270EX II može se okinuti na daljinu pomoću kompatibilnog fotoaparata ili Speedlite bljeskalice, a jednostavno se koristi u načinu rada vanjske bljeskalice i dok je priključena na fotoaparat, čime se otvaraju mnoge mogućnosti kreativnog osvjetljenja.

Udaljeno snimanje


Brzo i jednostavno istražujte razne položaje osvjetljenja pomoću daljinskog okidača za aktivaciju fotoaparata s udaljenosti do 5 metara, i to dok vi prilagođavate osvjetljenje.

Glava za zumiranje


Uskladite pokrivenost svjetlošću bljeskalice Speedlite 270EX II s kutom gledanja objektiva prilagodbom glave za zumiranje na postavku od 28 mm ili 50 mm.

Brza tiha obnova


Dvije AA/LR6 baterije napajaju model Speedlite 270EX II, čime se omogućava tiha obnova nakon potpunog pražnjenja u roku od samo 3,9 sekundi.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Speedlite 270EX II, njegovim značajkama i mogućnostima.