Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Snimajte filmove s vrhunskom, jasnom zvučnom pozadinom koristeći ovaj usmjereni stereo mikrofon Canon kvalitete koji ima kompaktan i lagan uski dugački dizajn te svestrano usmjereno snimanje.

Prednosti

  • Vanjski usmjereni stereo mikrofon za EOS fotoaparate*
  • Širok frekvencijski raspon i visoka osjetljivost za bogat, detaljan zvuk
  • Tri načina rada za usmjereno snimanje raznih subjekata
  • Element za montiranje koji kompenzira vibracije i vjetrobran smanjuju neželjenu buku
  • Kompaktan i lagan dizajn koji se lako nosi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Vanjski "shotgun" mikrofon


Usmjereni stereo mikrofon DM-E1 ima dugački, uski dizajn i pruža vrlo kvalitetan zvuk za filmove. Lako se montira na priključak za dodatnu opremu i priključuje na priključnicu za mikrofon od 3,5 mm kod velikog broja kompatibilnih EOS fotoaparata*.

Bogat, realističan zvuk


Snimajte bogat i realističan zvuk, kao što je cijeli tonski raspon glazbene izvedbe - od visokih frekvencija violina i flauta do niskih frekvencija kontrabasova i bas gitara - uz raspon od 50 Hz do 16 kHz. Osjetljivost od -42 dB omogućuje vam da snimate čak i najtiše zvukove.

Svestrane mogućnosti usmjeravanja


Dodajte impresivnu zvučnu podlogu filmu zahvaljujući tri načina rada za usmjereno prepoznavanje zvuka. Bez napora prelazite između uzoraka od 90° i 120° za vrlo kvalitetan stereo zvuk u prostorima različitih veličina ili koristite "shotgun" (mono) način rada kako biste jasno snimali zvuk subjekata koji govore izravno u fotoaparat bez ometajućih zvukova iz okruženja.

Vrlo kvalitetne zvučne podloge


Snimajte jasan, vrlo kvalitetan zvuk bez neželjene buke zahvaljujući elementu za montiranje koji kompenzira vibracije nastale tijekom rada fotoaparata i objektiva; priloženi vjetrobran znatno smanjuje zvuk vjetra na otvorenom; dok omjer signal/šum od 66 dB smanjuje pozadinske smetnje.

Lako se nosi


Kompaktni i lagani dizajn olakšava nošenje mikrofona kamo god krenuli. U kombinaciji s fotoaparatom i objektivom čini kompaktnu jedinicu za snimanje koja vam omogućuje da dugo i udobno snimate iz ruke. Lagana okrugla litijska baterija održava minimalnu masu.

*Ne preporučuje se za upotrebu s fotoaparatima EOS-1D Mark IV i EOS 550D jer nemaju ručnu kontrolu glasnoće za ulaz za mikrofon

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, njegovim značajkama i mogućnostima.

  • Usmjereni stereo mikrofon DM-E1
  • Štitnik od vjetra za DM-E1
  • Priručnik s uputama
  • Jamstveni list