Canon PowerShot SX600 HS

PowerShot SX600 HS

Snažno zumiranje od 18x u tankom, džepnom dizajnu, sve značajke potrebne za snimanje fotografija i videozapisa visoke kvalitete i Wi-Fi veza za jednostavno dijeljenje snimaka na internetu, karakteristike su fotoaparata PowerShot SX600 HS.

PowerShot SX600 HS

Prednosti

 • Stavite sve u kadar pomoću iznimno širokokutnog objektiva ili se približite udaljenim objektima uz optičko zumiranje od 18x i ZoomPlus od 36x.
 • Kompaktan, tanak i prijenosan da više nikada ne propustite priliku za fotografiranje
 • Uz HS sustav od 16 MP svojim uspomenama dajte kvalitetu koju zaslužuju
 • Zahvaljujući stabilizatoru slike i tehnologiji inteligentne stabilizacije slike možete zaboraviti na zamućene fotografije i videozapise
 • Wi-Fi i NFC omogućuju jednostavno povezivanje s pametnim telefonom i dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama
 • Pomoću optičkog zumiranja, HDMI-CEC i tipke za videozapise snimajte zapanjujuće Full HD videozapise
 • Smart Auto pobrinut će se za sve postavke fotoaparata, tako da je sve što vi trebate napraviti jednostavno usmjeriti fotoaparat i snimati
 • Creative Shot jednostavno fotografijama daje umjetnički dojam
 • Uz Hybrid Auto napravite skraćeni videozapis svog dana

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PowerShot SX600 HS

Približite se


Optičko zumiranje od 18x i ZoomPlus od 36x približavaju vas akciji i pomažu vam da čak i udaljene objekte snimite s impresivnom razinom detalja. Uz iznimno širokokutni objektiv od 25 mm više sadržaja stat će u kadar, što je idealno za snimanje velikih grupnih fotografija i prekrasnih krajolika.

Fotografije koje vrijedi sačuvati


Prekrasne fotografije vrijedne su koliko i trenuci koji se na njima nalaze pa je zbog njih dizajniran HS sustav koji im daje kvalitetu koju zaslužuju, čak i pri slabom osvjetljenju. HS sustav pomoću naprednog procesora DIGIC 4+ i CMOS senzora s pozadinskim osvjetljenjem od 16 megapiksela daje jasne fotografije na kojima su detalji, boje i ambijent scene upravo onakvi kako ste ih doživjeli.

Čiste snimke uz inteligentni stabilizator slike


Optički stabilizator slike ključan je za snimanje oštrih fotografija pri slabom osvjetljenju ili pri punom zumiranju. Opremljen tehnologijom inteligentne stabilizacije slike tvrtke Canon, fotoaparat automatski odabire optimalni način stabilizacije slike između 8 mogućnosti, čime se jamče jasne fotografije i videozapisi prepuni detalja.

Budite uvijek povezani


Pomoću Wi-Fi veze i NFC tehnologije povežite fotoaparat i pametni telefon i pokažite svijetu što ste zadnje snimili. Nakon povezivanja, pomoću pametnog telefona fotografijama možete dodati GPS oznake lokacije ili pomoću značajke udaljenog snimanja snimati sami sebe. Putem Wi-Fi veze možete se povezati s pisačima, računalima i drugim kompatibilnim uređajima kako biste jednostavno dijelili sadržaje na mreži ili stvarali njihove sigurnosne kopije.

Smart Auto (32 scene). Hybrid Auto


Snimanje kvalitetnih fotografija ili videozapisa jednostavno je uz način rada Smart Auto, koji detektira scenu i odabire savršene postavke između 32 mogućnosti (21 kod snimanja videozapisa). Način rada Hybrid Auto omogućava snimanje fotografija uz način rada Smart Auto i istovremeno snimanje videoisječka od 4 sekunde prije svake snimke, kombinirajući ih u zabavan HD (720p) videozapis.

Snimite zadivljujuće videozapise


Snimite vrhunske Full HD (1080p) videozapise u MP4 formatu. Uz inteligentni stabilizator slike snimajte uistinu spektakularne, mirnije videozapise dok hodate ili snimate iz automobila za vrijeme vožnje. Kod kuće pomoću HDMI-CEC priključka gledajte svoje videozapise i upravljajte njihovom reprodukcijom na kompatibilnom HD televizoru.

Creative Shot


Originalnost se lako postiže uz Creative Shot. Jednostavno snimite fotografiju, a fotoaparat će analizirati scenu i zatim automatski generirati pet kreativnih snimki uz nepromijenjenu originalnu fotografiju - to omogućava snimanje istog objekta na razne umjetničke i iznenađujuće načine. Odaberite vlastite kategorije filtara i stvorite snimke pomoću željene kombinacije filtara značajke Creative Shot.

Uočite razliku


Veliki, vrlo kvalitetni LCD zaslon PureColor II G (461.000 točaka) odlične vidljivosti i izdržljivosti omogućava lako kretanje izbornicima, kadriranje i prikaz snimaka s lakoćom te njihovo dijeljenje čini užitkom.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PowerShot SX600 HS, njegovim značajkama i mogućnostima.

25mm Wide 18x

Izrazito širokokutni objektiv sa snažnim zumiranjem od 18x

36x ZoomPlus

Zumiranje do 36x uz odličnu kvalitetu

Great low-light shots

Odlične snimke pri slabom osvjetljenju

16MP_CMOS

CMOS senzor sa 16 megapiksela

Digic4 Plus

Moćna DIGIC obrada

Steady shots in every situation

Stabilne fotografije i videozapisi u svakoj situaciji

Share and backup images wirelessly

Bežično dijelite slike i pravite njihove rezervne kopije

NFC simplifies smartphone sharing

NFC pojednostavljuje dijeljenje pametnim telefonom

Creative Shot

6 jedinstvenih slika iz jedne snimke

Hybrid Auto

Jednostavno snimanje uz pregled videozapisa

1080p movies

Videozapisi od 1080p

Enhanced strength and visibility

Povećana snaga i vidljivost

Auto mode with 32-scene detection

Automatski način rada s prepoznavanjem 32 scene

Eco Mode

Štednja energije radi snimanja više snimaka

 • PowerShot SX600 HS

 • Komplet korisničkih priručnika

 • Baterija NB-6LH

 • Punjač baterije CB-2LYE

 • Traka za nošenje oko zgloba WS-800

 • AC kabel