Canon IXUS 170

IXUS 170

Fleksibilan IXUS 170 sa senzorom od 20 megapiksela i optičkim zumiranjem od 12x prikladan je za nošenje, profinjen i malen te osigurava izvanredne rezultate svaki put. Jednostavno usmjerite i snimajte oštre, detaljne fotografije s udaljenosti.

Prednosti

 • Profinjen i jednostavan IXUS koji stane u džep
 • Uz zumiranje od 12x približite se svojim najboljim trenucima, bez obzira koliko bili udaljeni
 • Snimite nevjerojatne detalje zahvaljujući razlučivosti od 20 MP
 • Inteligentni automatski način rada za usmjeravanje i snimanje bez napora i predivne snimke
 • Inteligentna stabilizacija slike za oštre fotografije i stabilne videozapise

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon IXUS 170

Savršeni fotoaparat koji stane u džep


Zahvaljujući tankom dizajnu i elegantnom, profinjenom metalnom kućištu prilagođenom svim prigodama, inteligentni IXUS 170 lako stane u džep te omogućava jednostavno snimanje fotografija i videozapisa vrhunske kvalitete svaki put.

Približite se, snimajte široke snimke


Jednostavno snimajte široke pejzaže i odlične grupne snimke uz izuzetno širokokutan objektiv od 25 mm koji omogućava obuhvaćanje više sadržaja jednim kadrom. Približite se udaljenim objektima uz optičko zumiranje od 12x ili se još više približite bez ikakvog gubitka kvalitete uz ZoomPlus od 24x.

Izvanredni detalji za najbolje uspomene


Uživajte u izvanrednoj kvaliteti, detaljnim snimkama. Zahvaljujući razlučivosti od 20 megapiksela, svoje fotografije možete obrađivati i izrezivati ili pak kreirati zapanjujuće ispise veličine postera.

Predivni oštri rezultati svaki put


Zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike ne trebate brinuti da će podrhtavanje fotoaparata uništiti rezultate. Ovaj fotoaparat automatski izvršava prilagodbu i osigurava oštre, detaljne fotografije i videozapise, bez obzira na to što snimate.

HD filmovi nadohvat ruke


Kreiranje odličnih filmova zabavno je i lako. Jednim pritiskom tipke jednostavno možete snimati odlične HD videozapise (720p), čak i ako se prilikom snimanja krećete ili koristite maksimalnu postavku zumiranja.

Zapanjujuće snimke s lakoćom


Bez napora snimite fantastične fotografije ili videozapise zahvaljujući inteligentnom automatskom načinu rada koji bira savršene postavke fotoaparata bez obzira na prizor. Vi trebate samo usmjeriti i snimati. Tipka Help (Pomoć) pruža brze i jednostavne smjernice za upotrebu fotoaparata i njegovih funkcija.

Odlične snimke ljudi


Tehnologija za prepoznavanje lica omogućava jednostavno snimanje odličnih fotografija prijatelja. Prepoznaje više lica u samo jednom kadru uz njihovo izoštravanje i primjenu optimalne svjetline. Značajka za prepoznavanje lica osigurava prirodne nijanse kože čak i u neuobičajenim uvjetima osvjetljenja.

Igrajte se s kreativnošću


Eksperimentirajte i zabavljajte se uz velik izbor kreativnih filtara. Možete postići izobličenje koje pruža objektiv "riblje oko", izraditi scene koje izgledaju kao da prikazuju minijaturne makete ili videozapisima i mnogo više.

Dodajte osobnu notu


Promijenite izgled fotografijama brzom i jednostavnom promjenom postavki slike kao što su svjetlina i intenzitet boje. Rezultate pregledavajte tijekom kadriranja pomoću kontrole za prikaz uživo te uživajte u njihovom dijeljenju s prijateljima uz pomoć LCD zaslona dijagonale 6,8 cm (2,7 inča). U kombinaciji s uređajem Canon Connect Station možete jednostavno podijeliti svoje fotografije i videozapise s ostatkom svijeta putem društvenih mreža i albuma na mreži, a možete i uživati gledajući ih s članovima obitelji i prijateljima na HD televizoru.

Ekološki način rada


Odlično za izlete. Snimite veći broj snimaka uz jedno punjenje punjive litij-ionske baterije.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon IXUS 170, njegovim značajkama i mogućnostima.

20.0MP_CCD

20 megapiksela

25mm Wide 12x

Izrazito širokokutni objektiv s optičkim zumiranjem od 12x

24x ZoomPlus

Zumiranje do 24x uz odličnu kvalitetu

Steady shots in every situation

Stabilne fotografije i videozapisi u svakoj situaciji

Digic4 Plus

Moćna DIGIC obrada

Auto mode with 32-scene detection

Automatski način rada s prepoznavanjem 32 scene

720p movies

Videozapisi od 720p

Optimises people shots

Optimizira snimke osoba

Instantly capture movies

Snimajte videozapise u trenu

Eco Mode

Štednja energije radi snimanja više snimaka

Instant help

Trenutna pomoć

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilnost s Canonovom priključnom postajom

 • Digitalni fotoaparat IXUS 170

 • Traka za nošenje oko zgloba WS-800 

 • Baterija NB-11LH

 • Punjač baterije CB-2LFE 

 • AC kabel 

 • Komplet korisničkih priručnika