Canon IXUS 160

IXUS 160

Ovaj profinjeni IXUS sa senzorom od 20 megapiksela i inteligentnim automatskim načinom rada fleksibilan je, zabavan i dovoljno malen da ga možete svuda nositi sa sobom, a snimanje prekrasnih fotografija i HD videozapisa u Canon kvaliteti uz njega je jednostavno i lako.

IXUS 160

Prednosti

 • Iznimno tanak džepni fotoaparat IXUS odiše stilom i jednostavnošću
 • Snimite najbolje trenutke - bili oni blizu ili daleko
 • Snimite nevjerojatne detalje zahvaljujući razlučivosti od 20 MP
 • Inteligentni automatski način rada za usmjeravanje i snimanje bez napora i predivne snimke
 • Zabavljajte se i eksperimentirajte s kreativnim filtrima

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon IXUS 160

Savršeni fotoaparat koji stane u džep


Dovoljno malen da ga možete staviti u torbicu ili džep, izuzetno tanak i profinjen IXUS 160 omogućava jednostavno snimanje fotografija i videozapisa vrhunske kvalitete, gdje god se nalazili.

Snimajte s velike udaljenosti i široke prizore


Snimite svaki trenutak s lakoćom koristeći prilagodljivost širokog objektiva od 28 mm s optičkim zumiranjem od 8x. Približite se udaljenim objektima koristeći optičko zumiranje od 8x ili se još više približite bez ikakvog gubitka kvalitete uz ZoomPlus od 16x.

Izvanredni detalji za najbolje uspomene


Uživajte u izvanrednoj kvaliteti, detaljnim snimkama. Zahvaljujući razlučivosti od 20 megapiksela, svoje fotografije možete obrađivati i izrezivati ili pak kreirati zapanjujuće ispise veličine postera.

Zapanjujuće snimke s lakoćom


Bez napora snimite fantastične fotografije ili videozapise zahvaljujući inteligentnom automatskom načinu rada koji bira savršene postavke fotoaparata bez obzira na prizor. Vi trebate samo usmjeriti i snimati. Tipka Help (Pomoć) pruža brze i jednostavne smjernice za upotrebu fotoaparata i njegovih funkcija.

Igrajte se s kreativnošću


Eksperimentirajte i zabavljajte se uz velik izbor kreativnih filtara. Možete postići izobličenje koje pruža objektiv "riblje oko", izraditi scene koje izgledaju kao da prikazuju minijaturne makete ili videozapisima i mnogo više.

HD filmovi nadohvat ruke


Kreiranje odličnih filmova zabavno je i lako. Jednim pritiskom gumba jednostavno možete snimati odlične HD videozapise (720p). Doživite kreativne mogućnosti snimajući videozapise uz optičko zumiranje i uživajte u vrhunskim, oštrim rezultatima.

Dodajte osobnu notu


Promijenite izgled fotografijama brzom i jednostavnom promjenom postavki slike kao što su svjetlina i intenzitet boje. Rezultate pregledavajte tijekom kadriranja pomoću kontrole za prikaz uživo te uživajte u njihovom dijeljenju s prijateljima uz pomoć LCD zaslona dijagonale 6,8 cm (2,7 inča). U kombinaciji s uređajem Canon Connect Station možete jednostavno podijeliti svoje fotografije i videozapise s ostatkom svijeta putem društvenih mreža i albuma na mreži, a možete i uživati gledajući ih s članovima obitelji i prijateljima na HD televizoru.

Odlične snimke ljudi


Tehnologija za prepoznavanje lica omogućava jednostavno snimanje odličnih fotografija prijatelja. Prepoznaje više lica u samo jednom kadru uz njihovo izoštravanje i primjenu optimalne svjetline. Značajka za prepoznavanje lica osigurava prirodne nijanse kože čak i u neuobičajenim uvjetima osvjetljenja.

Ekološki način rada


Odlično za izlete. Ekološki način rada smanjuje potrošnju baterije, omogućavajući snimanje većeg broja snimaka uz jedno punjenje punjive litij-ionske baterije.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon IXUS 160, njegovim značajkama i mogućnostima.

20.0MP_CCD

20 megapiksela

8x optical zoom with wide-angle

Optičko zumiranje od 8x sa širokokutnim objektivom

16x ZoomPlus

Zumiranje do 16x uz odličnu kvalitetu

Digic4 Plus

Moćna DIGIC obrada

Auto mode with 32-scene detection

Automatski način rada s prepoznavanjem 32 scene

720p movies

Videozapisi od 720p

Optimises people shots

Optimizira snimke osoba

Instantly capture movies

Snimajte videozapise u trenu

Eco Mode

Štednja energije radi snimanja više snimaka

Instant help

Trenutna pomoć

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilnost s Canonovom priključnom postajom

 • Digitalni fotoaparat IXUS 160

 • Traka za nošenje oko zgloba WS-800 

 • Baterija NB-11L

 • Punjač baterije CB-2LFE 

 • AC kabel 

 • Komplet korisničkih priručnika