XF305

Model XF305, jedan od prvih profesionalnih kamkordera tvrtke Canon koji omogućava rad s datotekama, kombinira MPEG-2 kodek, formata 4:2:2 i brzine 50 Mb/s, s Canon objektivom serije L i 3 Full HD CMOS senzora za vrhunske HD videozapise pohranjene na CF kartici.

Prednosti

  • MPEG-2 MXF snimanje na CF kartice brzinom do 50 Mb/s (4:2:2)
  • Opsežna podrška za NLE
  • Širokokutni objektiv serije L tvrtke Canon sa zumiranjem od 18x
  • 3 Full HD CMOS senzora tvrtke Canon, tipa 1/3
  • HD-SDI, Timecode, Genlock
  • LCD od 10,1 cm (1,23 M točaka); EVF od 1,3 cm (1,55 M točaka)
  • Promjenjive brzine izmjene sličica

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XF305

Snimajte vrlo kvalitetne HD videozapise na CF kartice


Model XF305 snima MPEG-2 MXF (Media eXchange Format) datoteke - u Full HD razlučivosti od 1920 x 1080 piksela pri 50 Mb/s (4:2:2) - na CompactFlash (CF) memorijske kartice. CF mediji nisu skupi i široko su dostupni: dva utora za kartice omogućavaju snimanje bez prekida.

Prilagodljivo uređivanje


Neprimjetno se uklapajući u postojeće tijekove rada, videozapisi se modelom XF305 snimaju u obliku standardnih MXF datoteka kompatibilnih sa svim glavnim programima za uređivanje.

Širokokutni objektiv sa zumiranjem od 18x


Oslanjajući se na stručnost tvrtke Canon u proizvodnji objektiva kvalitete pogodne za emitiranje - i povratne informacije profesionalaca - lagani HD videoobjektiv serije L sa zumiranjem od 18x pruža vrhunsku optičku kvalitetu. Jedinstveni elementi objektiva s izuzetno niskom disperzijom (Hi-UD) koriste se za sprječavanje kromatske aberacije. Zasebni prsteni omogućavaju neovisnu kontrolu izoštravanja, zumiranja i otvaranja blende (F 1,6) - uz dostupnu potpunu ručnu kontrolu, dok se prsteni za izoštravanje i zumiranje mogu podešavati u koracima.

3 Full HD CMOS senzora


Videozapisi Full HD razlučivosti od 1920 x 1080 piksela snimaju se pomoću tri Full HD CMOS senzora, tipa 1/3, s 2,07 megapiksela - dizajnirana i proizvedena u tvrtki Canon. Vrlo brzo skeniranje svodi izobličenje na najmanju moguću mjeru.

LCD od 10,1 cm i EVF od 1,3 cm


LCD zaslon od 10,1 cm (4 inča) može se postaviti s obje strane kamkordera. Pružajući vrhunsku razlučivost (1,2 M točaka), alat Focus Assist (pomoć pri izoštravanju) pomaže u postizanju oštrih fotografija. Ugrađeni Waveform Monitor (WFM) pomaže pri provjeri ekspozicije i drugih parametara snimanja. Dostupno je i elektroničko tražilo (EVF) od 1,3 cm (0,52" inča).

Promjenjiva brzina izmjene sličica


Dostupan je veliki izbor brzina izmjene sličica, od 12 do 50 fps. To snimatelju pruža slobodu promjene brzine snimanja radi dodatne kreativne prilagodljivosti.

Profesionalni komplet priključaka i neovisni priključak za zvuk


HD-SDI izlaz industrijski je standard koji služi za prijenos nekomprimiranog Full HD signala s ugrađenim zvukom i ima Timecode. Genlock ulaz i Timecode ulaz/izlaz omogućavaju modelu XF305 korištenje u snimanjima s više kamkordera. Zvuk se može snimati putem dva XLR ulaza i pomoću stereo mikrofona montiranog s prednje strane.

Prilagođene slike


Dvadeset šest opcija za prilagođavanje slike mogu se podešavati radi postizanja savršenog izgleda. One se mogu pohraniti u kamkorderu - na SD kartici - a postavke se čak mogu i prenositi između kamkordera.

Podrška za CPS *


Ekskluzivna usluga CPS Video Support tvrtke Canon pruža prioritetni popravak, čime se jamči brzo rješavanje problema.

* Više informacija o državama koje imaju CPS program potražite na web-mjestu http://www.canon-europe.com/cps

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XF305, njegovim značajkama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža tvrtke Canon

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.