Canon ME20F-SH

Snimanje danju i noću

Otkrijte novi svijet kreativnih mogućnosti snimanja! Inovativna Full HD videokamera ME20F-SH sa senzorom punog kadra izuzetno je učinkovita pri slabom osvjetljenju te pruža mogućnost infracrvenog snimanja pri nenadmašnoj osjetljivosti (ISO vrijednost veća od 4 milijuna).

0%

  Predstavljamo ME20F-SH

  Pogledajte kako radi ME20F-SH

  Uhvatite boje i svjetlost kao nikad dosad

  ME20F-SH

  Snimajte uz maksimalno prikupljanje svjetla

  Poseban, novorazvijeni CMOS senzor s 2,26 megapiksela i senzorom punog kadra od 35 mm dizajnirali smo upravo za snimanje pri slabom osvjetljenju. Zahvaljujući većim pikselima, senzor je maksimalno učinkovit u prikupljanju raspoložive svjetlosti, omogućavajući snimanje pri iznimno slabom osvjetljenju uz niske razine šuma.

  Snimanje uz ISO preko 4 milijuna

  Zahvaljujući maksimalnoj ISO vrijednosti većoj od nevjerojatnih 4 milijuna (+75 dB), ME20F-SH može vidjeti i snimati u gotovo potpunom mraku, pri svjetlosti slabijoj od 0,0005 luksa. Drugim riječima, možete snimati noćno nebo čak i ako je obasjano samo zvijezdama (s objektivom f/1,2 pri 29.97p, uz maksimalno pojačanje).

  B4_F2

  Kamera u boji koja vidi u mraku

  Vidi i snima u boji

  ME20F-SH jasno vidi i razaznaje boje, čak i u uvjetima ekstremno slabog osvjetljenja i pri postavkama velikog pojačanja, a ima i dodatnu prednost – mogućnost snimanja infracrvene svjetlosti (IC) u boji.

  B4_F3

  Vrlo kvalitetan Full HD izlaz

  Fleksibilna kontrola kreativnih opcija

  Automatske opcije snimanja

  ME20F-SH jednostavno se postavlja i upotrebljava, a ima brojne automatske načine rada u koje se ubrajaju prednost zatvarača (Tv), prednost otvora blende (Av) i kontrola automatskog pojačavanja (AGC),* te Auto White Balance (automatska ravnoteža bijele boje) i One-Shot AF (automatsko izoštravanje za jednu snimku). Najvažnije, ručna kontrola uvijek je dostupna i pruža vam kreativnu kontrolu nad postavkama kamere kada je trebate.

  * Neke značajke mogu zahtijevati ažuriranje programskih datoteka. Više…

  B4_F1
  B4_F2

  Prilagođene postavke slike

  Izbornik Custom Picture (prilagođene slike) pruža brojne opcije za kontrolu raznih aspekata snimljene fotografije. Interno možete snimiti do šest prilagođenih postavki za fotografije za naknadnu upotrebu ili odabrati jednu od tri prilagođene postavke za fotografije (Canon Log, Wide DR i EOS Standard).

  Pojednostavljeno kodiranje boja

  Za ME20F-SH poboljšana je podrška za kodiranje boja što je čini idealnom za vijesti, prezentacije ili čak specijalne efekte u neovisnim filmovima.*

  * Može zahtijevati ažuriranje programskih datoteka. Više…

  Široki ISO raspon

  ME20F-SH pruža impresivan ISO raspon od 800 (0 dB) do preko 4 milijuna (+75 dB), omogućavajući snimanje danju i noću.

  B4_F3

  Daljinsko upravljanje ugrađenim filtrima

  Brzo i jednostavno upravljanje ugrađenim, elektronički kontroliranim ND filtrima (3 koraka i 6 koraka) i filtrom za sprječavanje infracrvenog svjetla kamere ME20F-SH moguće je pomoću daljinskog upravljača RC-V100 tvrtke Canon.

  B4_F4

  Besprijekorna kompatibilnost i konfiguracija

  Fleksibilna instalacija i jednostavnost upotrebe

  Kompaktno i lagano kućište

  ME20F-SH je kompaktna i lagana kamera koja teži svega 1,1 kg, a smještena je unutar kućišta dimenzija 102x116x113 mm (šxvxd). Idealna je za rad na otvorenom, u uvjetima slabog osvjetljenja, bilo na kopnu ili pod vodom.

  B5_F1

  Jednostavna montaža i postavljanje

  Zahvaljujući donjim i gornjim točkama za montažu, ME20F-SH pruža fleksibilnost jednostavnog postavljanja i montaže na robotske glave, nosače, podizače i stative, omogućavajući time jednostavnu integraciju u radne procese na terenu. U pitanju je jedinstvena, višenamjenska kamera prikladna za upotrebu u gotovo svim uvjetima osvjetljenja.

  Aurora Skycam

  Galerija videozapisa

  "Ples Aurore" snimljen kamerom ME20F-SH

  Tehnički podaci

  fullhd1080

  digic_dv4

  Wide-DR-Gamma

  Sadržaj pakiranja

  Preporučeno za vas