Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Ova kompaktna, lagana i iznimno prilagodljiva videokamera sa Super35mm senzorom i Dual Pixel CMOS automatskim izoštravanjem omogućava snimanje sjajnih Full HD snimki brzinama do 50P/59,94P uz nevjerojatan dinamički raspon od 12 koraka, do maks. ISO ekvivalenta od 204 800.

Prednosti

  • Vrlo kvalitetan Full HD izlaz
  • Izvrsne karakteristike pri slabom osvjetljenju
  • Napredno automatsko izoštravanje i kontrole slike
  • Jednostavno daljinsko postavljanje i montaža
  • Fleksibilna konfiguracija

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon ME200S-SH

Vrlo kvalitetan Full HD izlaz


ME200S-SH koristi Super35mm CMOS senzor od 8,29 MP i omogućava snimanje profesionalnih Full HD 1080p/1080i/720p snimki koje može snimiti na vanjski snimač uz maks. 12 koraka dinamičkog raspona u načinima rada Canon Log ili Wide DR. Smanjenje zamućenja s podrškom za brzine izmjene sličica do 50P/59,94P omogućava usporeno snimanje.

Izvrsne karakteristike pri slabom osvjetljenju


Model ME200S-SH savršen je za širok raspon primjena u emitiranju, uključujući snimanje pri slabom osvjetljenju i udaljeni rad u situacijama slabog osvjetljenja zahvaljujući maks. ISO ekvivalentu od 204 800. Osim toga, ima mogućnost infracrvenog snimanja u boji, pomoću filtra za sprječavanje infracrvenog svjetla na uvlačenje koji možete aktivirati pritiskom gumba.

Napredno automatsko izoštravanje i kontrole slike


ME200S-SH odlikuje Dual Pixel CMOS automatsko izoštravanje te podržava kontinuirano automatsko izoštravanje s kompatibilnim EF objektivima. Ta tehnologija za prepoznavanje faza pomoću senzora dizajnirana je za ravnomjerno, kvalitetno kontinuirano izoštravanje. To je jedinstvena tehnologija tvrtke Canon koja maksimalno proširuje kreativne opcije koje pružaju brzi objektivi i mala dubinska oštrina. Elektronički kontrolirani ND filtri omogućavaju i veću kontrolu nad slikom, a brojne prilagođene postavke slike možete spremiti za naknadnu upotrebu.

Jednostavno daljinsko podešavanje i montaža


Mala, kompaktna i lagana kamera ME200S-SH ima opsežne opcije za povezivanje s monitorom, izlaz za vanjski snimač i daljinsko upravljanje, među kojima su HDMI izlaz, Genlock i dva 3G/HD-SDI priključka. Daljinsko upravljanje moguće je putem dvije priključnice, uključujući priključak od 2,5 mm i RS-422 priključak za daljinski upravljač RC-V100* tvrtke Canon

Fleksibilna konfiguracija


Budući da ima EF priključak za montažu s funkcijom Cinema Lock, ME200S-SH podržava velik izbor kompatibilnih EF/EF-S objektiva iz asortimana tvrtke Canon, među kojima su objektivi za zumiranje, objektivi fiksne žarišne duljine i odabrani Canon Servo objektivi** (s 12-pinskim sučeljem), za veću kontrolu i prilike za kreativno snimanje.

Automatske opcije snimanja


ME200S-SH jednostavno se postavlja i upotrebljava, a ima brojne automatske načine rada u koje se ubrajaju prednost zatvarača (Tv), prednost otvora blende (Av) i kontrola automatskog pojačavanja (AGC),*** te Auto White Balance (automatska ravnoteža bijele boje) i One-Shot AF (automatsko izoštravanje za jednu snimku). Najvažnije, ručna kontrola uvijek je dostupna i pruža vam kreativnu kontrolu nad postavkama kamere kada je trebate.

Pojednostavljeno kodiranje boja


Za ME200S-SH poboljšana je podrška za kodiranje boja što je čini idealnom za vijesti, prezentacije ili čak specijalne efekte u neovisnim filmovima.***

*S protokolom tvrtke Canon, može zahtijevati ažuriranje usluge.
** Popis kompatibilnih objektiva treba prethodno provjeriti.
*** Neke značajke mogu zahtijevati ažuriranje programskih datoteka.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon ME200S-SH, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD movies

Full HD videozapisi

Oversampling

HD obrada uz visoku preciznost uzorkovanja za oštrije slike

Dual pixel CMOS AF

Glatko, kontinuirano automatsko izoštravanje u videozapisima

Wide DR Gamma

Snimite detaljno i preosvijetljene dijelove i dijelove u sjeni

DIGIC DV4

Snaga DIGIC procesora