Canon LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Ovaj kompaktni kamkorder omogućit će vam da u svakom trenutku uživate u Full HD razlučivosti. Snimajte i pratite pojedinosti s udaljenosti koristeći napredno zumiranje od ogromnih 57x te ih bez napora dijelite s osobama oko sebe pomoću ugrađenih tehnologija Wi-Fi i NFC.

Canon LEGRIA HF R66

Prednosti

 • Lako dijeljenje za cijelu obitelj uz Wi-Fi i NFC
 • Stabilni videozapisi bez zamućenja uz optički inteligentni stabilizator slike
 • Snimajte čarobne životne trenutke uz veličanstvene detalje
 • Uživajte u dodatnoj zabavi uz usporeno i ubrzano snimanje
 • Snimajte i pratite akciju s udaljenosti

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LEGRIA HF R66

Život je bitno podijeliti


Prenosite videozapise na pametni uređaj i društvene mreže pomoću ugrađene tehnologije Wi-Fi. Kamkorder podržava i NFC, tako da možete uspostaviti vezu i snimljeni materijal izravno dijeliti s pametnim uređajima uz samo jedan dodir. NFC pruža i povezivanje s uređajem Canon Connect Station, čime se omogućava spremanje sadržaja kako biste ga gledali s obitelji i prijateljima na svom televizoru kada poželite.

Oštri rezultati u svakoj priliciUz optički inteligentni stabilizator slike tvrtke Canon ne morate brinuti o podrhtavanju fotoaparata. Prilagođava se sceni koju snimate, automatski birajući optimalan način rada stabilizacije slike. Čak i kada ste u pokretu, dinamička stabilizacija slike u 5 osi osigurava stabilne snimke.

Svaka uspomena u veličanstvenim detaljimaUživajte u snimanju nevjerojatnih videozapisa uz HD videoobjektiv tvrtke Canon. Ima svestrano napredno zumiranje od 57x koje omogućava snimanje detalja čak i kod udaljenih subjekata. Kvaliteta slike je vrhunska - čak i ako se snima pri slabom osvjetljenju - zahvaljujući Full HD CMOS senzoru s 3,28 MP i procesoru DIGIC DV4. Spriječite slučajno brisanje uspomena praktičnom značajkom File Lock.


Zabava za cijelu obiteljEksperimentirajte s usporenim i ubrzanim snimanjem. Usporeno snimanje smanjuje brzinu za 1/2x, što je odlično za praćenje udarca u golfu, dok ubrzano snimanje sve ubrzava do 1200x. Funkcionira tako da omogućava snimanje u prethodno određenim intervalima pa ga možete koristiti za kreiranje fascinantnih snimki s ubrzanim prolaskom vremena. Isprobajte dodavanje zabavnih efekata videozapisima koristeći ukrašavanje na dodir ili kreirajte atmosferu pomoću filtara za filmski dojam.

Ne ispuštajte subjekt iz vidaŠto će se dogoditi ako izgubite trag subjekta koji snimate s udaljenosti? Jednostavno pritisnite i zadržite tipku za traženje i značajka za pomoć u kadriranju (Framing Assist) smanjit će zumiranje kako biste brzo pronašli subjekte. Otpustite tipku za traženje i kamkorder će ponovo zumirati kako bi se nastavilo snimanje.

Snimite mnogo prvih trenutakaSnimite prve korake i riječi do troje djece pomoću naprednog načina rada za bebe. Registrirajte datum rođenja svakog djeteta u kamkorderu i dodajte živopisne oznake za visinu i težinu djeteta. Sve snimke automatski se spremaju u album odgovarajućeg djeteta.

Videozapisi odličnog zvukaUz Audio Scene Select videozapisi će zvučati jednako dobro kao što izgledaju. Jednostavno odaberite neki od 5 načina rada sukladno prizoru koji snimate.


Prilagodljivo snimanjeVideozapisi se istovremeno mogu snimati u različitim formatima (AVCHD + MP4) u internu memoriju i na SD karticu. To znači da možete snimati vrlo kvalitetne snimke za osobnu upotrebu uz istovremeno dijeljenje verzije nešto niže razlučivosti, koja se brže prenosi, s pametnim uređajima i na društvenim mrežama.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LEGRIA HF R66, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Bežično dijelite videozapise

Simplify sharing

Pojednostavite dijeljenje

Steady shots in every situation

Stabilne snimke u svakoj situaciji

Steady shooting on the move

Stabilno snimanje dok ste u pokretu

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS senzor

57x Advanced Zoom

Napredno zumiranje od 57x

Keep track of your subject at full zoom

Pratite subjekt pri punom zumiranju

DIGICDV4

Snaga DIGIC procesora

Slow Fast

Usporeno i ubrzano snimanje

AVCHD

Snimanje u AVCHD formatu brzinom od 28 Mb/s

MP435MBPS

Snimanje u MP4 formatu brzinom od 35 Mb/s

baby mode

Snimajte dragocjene uspomene

Perfect audio to match the scene

Savršen zvuk u skladu sa slikom

vivid clear view

Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir, dijagonale 7,5 cm

Add a cinematic feel to movies

Postignite filmski dojam videozapisa

Add fun effects to movies

Dodajte zabavne efekte videozapisima

advanced quick start

Otvorite LCD i brzo započnite s radom

8GB built-in memory + SDXC slot

Ugrađena memorija kapaciteta 8 GB + utor za SDXC

Connect Station Optimised

Optimizirano za Connect Station

 • LEGRIA HF R66 tvrtke Canon
 • Kompaktni strujni adapter CA-110
 • Baterija BP-718
 • HDMI kabel za prijenos velike brzine
 • HTC-100/S
 • USB kabel IFC-300PCU/S