F-715SG

Kalkulatori serije Scientific

Canon F-715SG

This fast, 14-digit, 2-colour ink ribbon printing calculator offers comprehensive tax, business and currency conversion functions. It has a large 2-colour display and a smart, silver metallic finish.

Prednosti

 • Velik dvoredni LCD zaslon

 • 250 funkcija i značajki

 • Interni izračuni uz do 16 znamenki

 • Održivije rješenje – za donji dio kućišta i poklopac koristi reciklirane materijale iz tvrtke Canon

 • Pouzdan dvostruki izvor energije: solarno i baterija

 • Mogućnost izbora između tri boje

Detaljne značajke

 • Jasnija očitanja uz velik dvoredni zaslon

  Idealan za učenje, ispitivanja i rješavanje domaćih zadaća, znanstveni kalkulator F-715SG ima naročito velik dvoredni LCD zaslon. Unosi se prikazuju u gornjem, a rezultati u donjem retku, uz prikaz rezultata duljine do 10 znamenki i eksponenata od 2 znamenke. Glavna veličina znakova na zaslonu iznosi 9,6 x 3,96 mm, što omogućava lako prepoznavanje rezultata.

 • Opsežnih 250 funkcija i značajki

  Inteligentan u svakom pogledu, ovaj znanstveni kalkulator sadrži sve osnovne funkcije potrebne učenicima i studentima kao podrška u učenju matematike i znanstvenih predmeta, uključujući opću matematiku, trigonometriju, statistiku, fiziku i tehniku. Kako bi omogućio napredno rješavanje problema, F-715SG sadrži ukupno 250 funkcija i značajki. Ima sposobnost pohrane u memoriju i pozivanja do 17 izračuna te na taj način korisnicima omogućava isprobavanje različitih modela i koncepata. Osim toga, interni izračuni mogu se izvoditi korištenjem 16 znamenki, čime se postižu točniji rezultati.

 • Djelomično proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon

  F-715SG predstavlja opciju koja je praktična i u većoj mjeri održiva. Razlog tome je što Canon za izradu donjeg dijela kućišta i poklopca koristi plastične materijale dobivene iz otpada. Resursima iz otpada dajemo drugi život.

 • Pouzdan dvostruki izvor napajanja

  Ovaj znanstveni kalkulator radi na solarnu energiju i na zamjenjivu bateriju te tako donosi stalnu pouzdanost i pruža dvostruku sigurnost tijekom ispita. Opciju napajanja štedljivom solarnom energijom koristite kada to dopuštaju uvjeti osvjetljenja, a prema potrebi prijeđite na rezervno napajanje iz baterije. F-715SG na vrijeme prikazuje upozorenje o niskoj napunjenosti baterije i daje dovoljno vremena za njenu zamjenu. Ako se ne koristi ili ne dodiruje 7 minuta, funkcija automatskog isključivanja isključuje kalkulator, na taj način dodatno štedeći bateriju.

 • Tri otmjene boje

  Praktičan i elegantan, F-715SG dostupan je u crnoj te u dvije varijante bijele boje, a za tipku sa strelicom i poklopac može se odabrati magenta ili plava boja. Uz težinu od 124 grama lagan je za prenošenje. Čvrsti klizni poklopac štiti tipkovnicu i zaslon od svakodnevnih udaraca i ogrebotina.