Canon 18x50 IS All Weather

18x50 IS All Weather

Vrlo snažan dalekozor s povećanjem od 18x za sve vremenske uvjete koji ima preciznu optiku i optički stabilizator slike tvrtke Canon za izuzetno oštar, stabilan i ugodan prikaz u zahtjevnim uvjetima ili okruženjima na vodi.

Prednosti

  • Približite se 18x uz vrhunsku kvalitetu tvrtke Canon
  • Napravljen da izdrži zahtjevne vremenske uvjete
  • Izuzetno stabilno vidno polje uz veliko povećanje
  • Lako ćete uočiti subjekt uz predivno široko vidno polje
  • Ugodna, robusna konstrukcija

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon 18x50 IS All Weather

Približite se 18x uz vrhunsku kvalitetu tvrtke Canon


Izuzetno kvalitetan, snažni dalekozor s povećanjem od 18x i precizna optika tvrtke Canon s lećom vrlo niske disperzije (UD) za smanjenje kromatske aberacije i Super Spectra premazom koji pruža živopisan prikaz visokog kontrasta i preciznih boja.

Napravljen da izdrži zahtjevne vremenske uvjete


Uživajte u odličnom prikazu u zahtjevnim vremenskim uvjetima zahvaljujući specifikaciji otpornosti na vremenske uvjete JIS 4. Robusna konstrukcija obuhvaća gumenu završnu obradu koja odolijeva najzahtjevnijim uvjetima, što ovaj dalekozor čini idealnim za čestu upotrebu.

Izuzetno stabilan svijetli prikaz


Uživajte u nevjerojatno stabilnoj slici zahvaljujući Canonovoj tehnologiji stabilizatora slike koja kompenzira širok raspon različitih vrsta podrhtavanja i pokreta prilikom gledanja, držeći dalekozor u ruci ili iz vozila/brodova u pokretu. Ovaj svijetli dalekozor ima prednju optiku velikog promjera od 50 mm za svijetlo vidno polje.

Lako ćete uočiti subjekt uz predivno široko vidno polje


Lako uočite objekt i iskusite predivno prividno vidno polje od 60,3° uz jasan i ravan prikaz s niskom razinom izobličenja od ruba do ruba zahvaljujući optici prizme Porro II i elementu za dvostruko ravnanje polja.

Robustan, ali jednostavan i ugodan


Dizajniran za ugodno rukovanje tijekom dugotrajne uporabe, čak i kada nosite naočale za zaštitu od sunca ili one s dioptrijom, zahvaljujući prilagodljivim okularima s udaljenošću od oka od 15 mm koja maksimalno smanjuje "efekt tunela".

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon 18x50 IS All Weather, njegovim značajkama i mogućnostima.