Canon 15x50 IS All Weather

15x50 IS All Weather

Vrlo kvalitetan dalekozor s povećanjem od 15x za sve vremenske uvjete koji ima preciznu optiku i optički stabilizator slike tvrtke Canon za izuzetno oštar, stabilan i ugodan prikaz u zahtjevnim uvjetima ili okruženjima na vodi.

Prednosti

  • Približite se 15x uz vrhunsku kvalitetu tvrtke Canon
  • Napravljen da izdrži zahtjevne vremenske uvjete
  • Izuzetno stabilno vidno polje uz veliko povećanje
  • Lako ćete uočiti objekt uz široko vidno polje
  • Ugodna, robusna konstrukcija

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon 15x50 IS All Weather

Približite se 15x uz vrhunsku kvalitetu tvrtke Canon


Izuzetno kvalitetan, snažni dalekozor s povećanjem od 15x i preciznom optikom tvrtke Canon s lećom vrlo niske disperzije (UD) za smanjenje kromatske aberacije i Super Spectra premazom koji pruža živopisan prikaz visokog kontrasta i preciznih boja.

Napravljen da izdrži zahtjevne vremenske uvjete


Uživajte u odličnom prikazu u zahtjevnim vremenskim uvjetima zahvaljujući specifikaciji otpornosti na vremenske uvjete JIS 4. Robusna konstrukcija obuhvaća gumenu završnu obradu koja odolijeva najzahtjevnijim uvjetima, što ovaj dalekozor čini idealnim za čestu upotrebu.

Izuzetno stabilno vidno polje uz veliko povećanje


Uživajte u nevjerojatno stabilnoj slici zahvaljujući tehnologiji stabilizatora slike tvrtke Canon koja kompenzira širok raspon različitih vrsta podrhtavanja i pokreta prilikom gledanja držeći dalekozor u ruci ili iz vozila/brodova u pokretu. Ovaj svijetli dalekozor ima prednju optiku velikog promjera od 50 mm za svijetlo vidno polje.

Lako ćete uočiti objekt uz predivno široko vidno polje


Lako uočite objekt i iskusite predivno prividno vidno polje od 61° uz jasan i ravan prikaz s niskom razinom izobličenja od ruba do ruba zahvaljujući optici prizme Porro II i elementu za dvostruko ravnanje polja.

Robustan, ali jednostavan i ugodan


Dizajniran za ugodno rukovanje tijekom dugotrajne uporabe, čak i kada nosite naočale za zaštitu od sunca ili one s dioptrijom, zahvaljujući prilagodljivim okularima s udaljenošću od oka od 15 mm koja maksimalno smanjuje "efekt tunela".

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon 15x50 IS All Weather, njegovim značajkama i mogućnostima.