Canon 12x36 IS III

Moćan, nosivi dalekozor s povećanjem od 12x približit će vas manjim pticama i omogućiti gledanje udaljenih područja.

Prednosti

 • Snažni, prijenosni dalekozor koji vas približava 12x

 • Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike

 • Precizna optika tvrtke Canon za visoku razlučivost i precizne boje

 • Dobro uravnotežen dizajn s gumenom oblogom pruža izdržljivost i udobnost

 • Idealan za promatranje ptica, putovanja i sport

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Detaljne značajke

 • Snažni, prijenosni dalekozor koji vas približava 12x

  Snažni i prijenosni dalekozor koji udaljene i jedva vidljive objekte približava 12x uz intenzitet i jasnoću. Lako ga možete nositi svuda sa sobom, a idealan je za promatranje ptica, putovanja i sportove s publikom.

 • Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike

  Snažni optički stabilizator slike brzo i precizno kompenzira mnoge različite vrste podrhtavanja i pokreta. Čak ispravlja i podrhtavanje nastalo tijekom pomicanja dalekozora kada pratite subjekt ili gledate iz vozila u pokretu. Znatno manja potrošnja energije pruža do 9 sati kontinuirane upotrebe uz jedan komplet baterija*.

 • Precizna optika za odličan prikaz visoke razlučivosti

  Uživajte u odličnoj kvaliteti uz visoku razlučivost i nisku razinu izobličenja zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon. Optika ima Super Spectra premaz koji se koristi na poznatim objektivima serije EF tvrtke Canon i daje živopisan prikaz visokog kontrasta s preciznom reprodukcijom boja, istovremeno uklanjajući neželjene interne refleksije koje mogu uzrokovati pojavu dvostrukih slika i odbljeska.

 • Predivno vidno polje od ruba do ruba

  Iskusite predivno vidno polje uz jasnu i ravnu sliku s niskom razinom izobličenja od ruba do ruba zahvaljujući optici za ravnanje polja i dizajnu prizme Porro II. Udobno gledajte puno vidno polje uz veliku udaljenosti od oka od 14,5 mm koja je idealna za osobe koje nose naočale.

 • Dobro uravnotežen dizajn za lakoću upotrebe, izdržljivost i udobnost

  Dizajniran za lakoću upotrebe, izdržljivost i udobnost uz vrhunski rukohvat i dojam držanja u ruci te velike gumene okulare za udobno, dobro uravnoteženo gledanje. Praktično smješten gumb za stabilizaciju slike i prsten za uglađenu prilagodbu izoštravanja omogućavaju jednostavno dosezanje prstom bilo koje ruke, dok izdržljiva vanjska gumena obloga poboljšava rukovanje i držanje u ruci. *Testiranje sukladno standardima tvrtke Canon, detalje potražite u specifikacijama