CP_FUN_Kid_1920_1280
alt text goes here

Bezbrojni načini ukrašavanja za Halloween

Uz Canon Creative Park, priprema za Noć vještica nije tako zastrašujuća kao što zvuči. Odaberite željeni ispis među mnoštvom dostupnih i sastavite vlastitu masku, papirnate ukrase ili tematsku igračku.

Pronađite aplikaciju Creative park na

Naučite se igrati da biste učili...

Svaki je model osmišljen za poticanje dječje mašte i razvoj brojnih kreativnih vještina putem originalnih ideja za papirnate uratke. Sve što vam treba jest pisač, nešto materijala i malo slobodnog vremena.

Learn to play to learn…

Houston, imamo zabavu za cijelu obitelj!

Ako vaše dijete stalno traži pustolovine, a vi svaki put u tren oka morate smisliti nešto novo, Creative Park može vam pomoći. Modeli koji se jednostavno sastavljaju i prilagođeni su raznim dobnim skupinama nude kvalitetnu zabavu za sve ukućane.

Houston, we have family time!

Što god zamislite.

Creative Park nudi široku lepezu kategorija koje će odgovarati svim ukusima. Imamo sve – od origamija i životinja do čestitki svih vrsta.

ANYTHING YOU CAN IMAGINE.

Knjiga Beskrajne pustolovine

Uz vašu smo pomoć stvorili vlastitu knjigu pod naslovom Beskrajne pustolovine! Napisala ju je poznata pariška autorica Denitza Mineva-Deslandes, a priča se fokusira na putovanje kroz koje prolazi 9 likova kako bi spasili svog prijatelja. Protagonisti knjige postale su igračke koje su roditelji i djeca diljem 9 zemalja najčešće odabirali za ispis i oblikovanje. Uživajte u čitanju ove knjige svom djetetu!

Preuzmite knjigu odavde

Canon_Website_Visual_960_960