Creative Park
alt text goes here

Creative Park, APLIKACIJA

Preuzmite moderne, ručno izrađene ukrase, personalizirane čestitke, papirnate modele i još mnogo toga – besplatno.

Preuzmi za iOS
Preuzmi za Android

Oblikuj. Stvori. Izloži.

Od ukrasa za kućne zabave do svakodnevnih predmeta za unutrašnjost, od jednostavno ostvarivih ideja do trodimenzionalnih modela origamija – uvedite zabavu s papirom u svakodnevni život s obitelji i prijateljima.

Istražite

Neovisno o tome tražite li nadahnuće za ukrase za zabavu ili se jednostavno želite zabaviti preklopivim papirnatim modelima tijekom dosadnog poslijepodneva, aplikacija Creative Park ima ono što želite.

Explore
Try something new

Pokušajte nešto novo

Jednostavna funkcija pretraživanja, novi i kreativni dizajni za umjetnost od papira i svježe ideje za izradu dosadu pretvaraju u stvar iz prošlosti. Obratite pažnju na novosti za svako godišnje doba i posebne događaje!

Personaliziranje

Funkcijom uređivanja svojim tvorevinama dodajte osobni stil. Prilagodite predloške za papirnate modele, dodajte fotografije i tekst kako biste ih učinili posebnima. Spremite svoje favorite i ponovno ih izradite izvan doma.

Make it your own
Create with ease

Jednostavno snimanje

S uređivanja izravno pristupite ispisivanju bez napuštanja aplikacije. Sve što trebate je kompatibilan pisač InkJet tvrtke Canon i aplikaciju Creative Park. Jednostavno dovršite postupak registracije* i moći ćete stvarati vlastite projekte gdje god i kada god poželite.

Izradite Canon ID

Kompatibilnost s aplikacijom Creative Park

Informacije o podržanim modelima pisača InkJet tvrtke Canon potražite na web-mjestu: https://ij.start.canon/cpapp-model

Ova aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje te je kompatibilna s operativnim sustavima iOS 12.0 ili novijima / Android OS 5.0 ili novijima.

Jezici
Dostupni jezici: češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, talijanski, norveški, poljski, portugalski, ruski, španjolski, švedski i turski.

*Creative Park je usluga sa slobodnim sadržajem jedinstveno dostupna vlasnicima pisača tvrtke Canon. Izradite račun Canon ID ili se prijavite na postojeći, registrirajte svoj pisač tvrtke Canon i preuzmite aplikaciju Creative Park kako biste mogli upotrebljavati funkcije uređivanja i ispisivanja.

Izradite Canon ID

Canon ID vaš je osobni račun za pristup uslugama i aplikacijama tvrtke Canon i registriranje svih vaših proizvoda tvrtke Canon. Pristupite programu s nagradama za ispisivanje i trgovini tvrtke Canon te uživajte u jedinstvenom sadržaju za korisnike računa Canon ID.

Izradite Canon ID

Slični članci

Pametni savjeti za ispise, zabavnu umjetnost i projekte modeliranja te mudri načini za najbolju primjenu omiljenih fotografija.

Prikaz svih članaka

Moglo bi vas zanimati