Čovjek u ružičastoj majici drži fotoaparat tvrtke Canon usmjeren prema licu. Bljeskalica baca narančasto svjetlo.

MI SMO CANON

Tijekom više od 80 godina pružili smo ljudima načine kako snimiti i sačuvati ono što vide. Kao najbolja tvrtka za obradu slika na svijetu, zajedno živimo i radimo za opće dobro.

Nešto o nama

Imamo preko 182.000 zaposlenika diljem država i svi zajedno radimo na tome da postanemo vodeći svjetski pružatelj inovativnih rješenja iz područja informacijskih tehnologija i tehnologija za obradu slike.

Naša vizija

Canon obogaćuje živote i poslovanje na nevjerojatne nove načine. Možete sudjelovati u oblikovanju budućnosti vizionarske, inovativne i odvažne tvrtke.

 • Istražite najbolje

  Neprestano istražujemo nove načine za inovacije i poticanje rasta naše tvrtke jer naši klijenti od nas očekuju samo najbolje. Naša nas vizija potiče na unaprijedimo svoje poslovanje – kako bismo zajedničkim snagama mogli postizati sjajne stvari.

 • Kyosei

  Svoju viziju temeljimo na Kyosei kulturi i vrijednostima, a fokusiramo se na osnaživanje naših proizvoda i unaprjeđenje načina inoviranja. U sklopu naše neprestane težnje ka izvrsnosti, radimo u smjeru postizanja snažnog rasta na novim tržištima i diversifikaciji našeg poslovanja – čime ćemo si otvoriti čitav novi svijet mogućnosti.

 • Fokus na inovacijama

  Kao najbolja svjetska tvrtka za obradu slika, posvećeni smo razvijanju naprednih tehnologija i promicanju inovacija. Zato smo jedna od vodećih tvrtki s obzirom na broj novih patenata, a upravo ta strast prema inovacijama i napretku vodi nas u nove uspjehe.

Canon u brojkama

Canon u brojkama

Osnovana 1937.

Kao Precision Optical Industry, Co. LtdViše od 182 000

zaposlenika u tvrtki Canon diljem svijeta.256

Podružnice i partneri.1990.

Tvrtka Canon prva je na svijetu pokrenula program za recikliranje spremnika za toner.Prve 3

Jedna smo od 3 vodeće tvrtke po broju patenata u zadnjih 30 godina.Preko 30.000 dana

Osiguravamo preko 30.000 dana obuke i razvojne edukacije godišnje.

 

Naše vrijednosti

 • Koje su nam vrijednosti

  Mi čvrsto vjerujemo u poštovanje, podršku i suradnju kao prave pokretače našeg uspjeha, potičući sve u Canonu da vide svijet onako kako ga vide drugi i budu spremni izazvati i transformirati ga na bolje.

 • Naša Kyosei filozofija

  Naša poslovna filozofija, Kyosei, japanski je koncept koji označava suživot i poslovnu suradnju za opće dobro. Demonstrira našu posvećenost održivosti, suradnji i želji za ostvarivanjem okruženja u kojemu će svi moći napredovati i rasti.

 • Stvaranje izvanrednog

  Naša tržišna snaga daje nam motivaciju i hrabrost da zamislimo, istražimo, inoviramo i preuzmemo inspirirane rizike. Kao takvi, strastveno se povezujemo preko zemalja i disciplina kako bismo dijelili znanje i stvarali izvanredno.

Uključivi zaposlenici

Raznolikost, pravednost i uključivost

Radimo na stvaranju uključivog radnog mjesta i razvoju raznolikog društva u pravednijem svijetu.

Naši uredi

Canon Europe strateško je sjedište za područje EMEA i nudimo vam niz iznimnih mogućnosti diljem cijele regije.

Naši uredi

Zainteresirani ste za karijeru u tvrtki Canon?

Pogledajte gdje se uklapate i što vas nadahnjuje za poduzimanje idućeg koraka u vašoj karijeri.

Moglo bi vas zanimati

Budite inspirirani, nastavite svoje putovanje uz tvrtku Canon.