Hero Image
Blank-Rect Image

Speedlite EL-100

Jednostavan način dodavanja svjetlosti fotografijama uz glavu bljeskalice sa zakretanjem / odbijanjem svjetlosti za svestrano i kreativno osvjetljenje te postizanje prirodnih rezultata u zatvorenom.

Kreiranje odličnih fotografija s bljeskalicom lakše je nego ikad

Kreirajte prirodan izgled i dojam odbijanjem bljeskalice od zidova i stropova, ili udaljenim aktiviranjem modela Speedlite EL-100. Jednostavni automatski način rada vodi brigu o tehničkim pojedinostima, tako da se možete usredotočiti na bljeskalicu te kreirati bolje slike događaja, prijatelja i obitelji.

Saznajte više

Canon Speedlite EL-100

Fotografiranje s bljeskalicom na jednostavan način

Lako dodajte svjetlost snimkama u zatvorenom i na otvorenom uz Speedlite EL-100 koja daje veću snagu od ugrađene bljeskalice i ima jednostavan regulator načina rada za lako postavljanje i upotrebu. Mogućnost okomitog i vodoravnog odbijanja svjetlosti pruža svjetlije, a ipak privlačne rezultate u zatvorenom, kao i kreativno osvjetljenje.

Canon Speedlite EL-100 mode dial in use

Budite kreativni

Kad budete spremni za avanture s osvjetljenjem, Speedlite EL-100 ima odlične značajke koje trebate isprobati. Primjerice stroboskopska bljeskalica za zamrzavanje subjekta u brzim nizovima i način rada sa sinkronizacijom s 2. zavjesom za naglašavanje osjećaja brzine – oboje odlično za snimanje subjekata u pokretu.

Kompaktan i snažan

Uz napajanje AA baterijama i masu od samo 190 g, Speedlite EL-100 dovoljno je kompaktna i lagana da se nosi na obiteljska okupljanja i događanja te ostvaruje odlične rezultate. Pružajući brojku vodilju 26 i glavu za ručno zumiranje, može se prilagoditi za optimalno širenje svjetlosti.

Canon Speedlite EL-100 packed into a floral bag

Kreativno osvjetljenje bez kabela

Kako biste postigli više trodimenzionalne efekte osvjetljenja, upotrebljavajte Speedlite EL-100 kao optički bežični odašiljač za udaljeno aktiviranje bljeskalica s raznih lokacija ili kao vanjski optički prijemnik kontroliran s kompatibilnih EOS kućišta.

Photo of little girl shot using the Canon Speedlite EL-100 wirelessly.

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Otkrijte više

Tehnički podaci

Automatski način rada

Za jednostavno snimanje s bljeskalicom

Brojka vodilja 26 (ISO 100, m)

Velika snaga

Bljeskalica s odbijanjem svjetlosti

Okomita i vodoravna prilagodba

Optički odašiljač/prijemnik

Za udaljeno aktiviranje bljeskalice

Masa

190 g

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Sadržaj pakiranja

Speedlite EL-100

Meka torbica

Malo postolje

Korisnički priručnik

Moglo bi vas zanimati i...