large sensor cameras

Kompaktni fotoaparati s velikim senzorom

Vrhunska kvaliteta slike uz kontrolu nalik onoj koju pruža DSLR koja će zadovoljiti i najzahtjevnije fotografe

powershot g series

Kompaktna serija PowerShot G

Kompaktni modeli iz serije PowerShot G imaju 1-inčni senzor i superiorni procesor DIGIC za pružanje rezultata vrhunske kvalitete u kućištu koje stane na dlan.

Pogledajte videozapis

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II ima veliki senzor od 1,5 inča i oštri, svijetli objektiv za zumiranje f/2 koji omogućuje snimanje najkvalitetnijih snimki uz radne značajke i raznolikost poput onih koje pruža DSLR.

Saznajte više o modelu PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X kombinira kvalitetu slike velikog senzora tipa 1,0 i fleksibilnost objektiva za zumiranje od 25x pri određivanju kadra za zapanjujuće krupne planove i kinematografsko snimanje videozapisa.

Saznajte više o modelu PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Izvanredna kvaliteta uz naslijeđe tvrtke Canon u izradi objektiva i HS sustav

Brza, svijetla optika u kombinaciji s izuzetno osjetljivim senzorima i moćnim procesorima DIGIC pomažu u svladavanju snimanja pri slabom osvjetljenju.

DIGIC 7 – najsnažniji procesor tvrtke Canon

DIGIC 7 pruža profesionalnu kvalitetu slike omogućujući izuzetno brzo automatsko izoštravanje te korekciju i obradu slike na fotoaparatu poput one koju pruža EOS. Osim toga, pruža poboljšano prepoznavanje objekta snimanja za pouzdano praćenje, kao i poboljšanu stabilizaciju uz Dual Sensing IS.

canon digic 7

Uhvatite više svjetla pomoću velikih senzora visoke osjetljivosti

Kako bi se postigli vrhunski rezultati, fotoaparati PowerShot serije G tvrtke Canon imaju 1-inčni senzor s područjem osjetljivim na svjetlost koje je više od 4 puta veće od onoga kod konvencionalnih kompaktnih fotoaparata. PowerShot G1 X Mark II može se pohvaliti senzorom od 1,5 inča za kvalitetu poput one koju pruža DSLR.

customisable camera controls

Sloboda kontrole i stvaranja

Uživajte u potpunoj kreativnoj slobodi – od kadriranja do uređivanja. Naši kompaktni fotoaparati s velikim senzorom nude prilagodljive kontrole koje pružaju trenutni pristup korisnim funkcijama, kao i napredne značajke kao što su podrška za RAW datoteke i ugrađeni optički ND filtar.

advanced movie features

Napredne značajke za snimanje

Kreirajte predivne filmske materijale. Naši najnoviji profesionalni kompaktni fotoaparati omogućit će vam uživanje u punoj kontroli ekspozicije i postizanje savršenog izoštravanja uz značajke Touch AF i MF Peaking. Prilikom snimanja u pokretu upotrebom dinamičkog stabilizatora slike, videozapisi će biti oštri i stabilni.

advanced movie features

Lako dijeljenje i daljinsko snimanje uz Wi-Fi

Bez napora dijelite svoje kreacije koristeći Wi-Fi s funkcijom NFC za povezivanje s kompatibilnim pametnim uređajima samo jednim dodirom; ili ih prenosite izravno s fotoaparata na društvene mreže. Koristite pametni telefon kao daljinski upravljač putem aplikacije Camera Connect.

shooting with wi fi

Kvalitetna dodatna oprema za veću kreativnost

Koristite bljeskalice Speedlite za kreativno osvjetljenje, poigrajte se s filtrima pomoću 

adaptera za filtre za objektiv ili dodajte svijetlo elektroničko tražilo. Snimajte na dubinama do 40 m uz vodonepropusno kućište ili za zaštitu koristite vrhunsku kožnu torbicu.

Dodatna oprema

Još dodatne opreme za fotoaparate

Najbolje iskoristite kompaktni fotoaparat tvrtke Canon uz dodatnu opremu, od sjenila za objektive i adaptera za filtre do mekih torbica i druge opreme.

g3 x photography

Moglo bi vam se svidjeti