Print app
alt text goes here

Aplikacija

Canon Print

Preuzmite kontrolu s pametnog uređaja te slobodnije ispisujte, kopirajte i skenirajte

Preuzimanje na web-mjestu App Store
Preuzmite na web-mjestu Google Play

Jednostavno i pametno

Uživajte u glatkom povezivanju od dlana do pisača uz aplikaciju Canon PRINT. Bez napora ispisujte, kopirajte i skenirajte s pametnih uređaja, provjeravajte status pisača i uspostavljajte vezu s računalnim oblakom* radi prilagodljivije kontrole.

*Nisu sve funkcije dostupne na svim proizvodima.

Moderno i mobilno

Aplikacija Canon PRINT savršen je partner za ispisivanje, a može se besplatno preuzeti. Udružite pametni telefon ili tablet s pisačem putem Wi-Fi veze, ugrađene pristupne točke ili Wi-Fi Direct veze i pripremite se za ispisivanje. Zadržite kontrolu nad održavanjem – provjeravajte status pisača i razine tinte te daljinskim putem izvršavajte zadatke održavanja s pametnog uređaja.

Capture and create

Jednostavno skeniranje

Pojednostavite skeniranje s pomoću aplikacije. Skenirajte dokumente i fotografije, spremajte ih u raznim formatima i šaljite na svoj pametni telefon ili tablet. Možete i skenove slati izravno u e-poštu ili upotrijebiti PIXMA Cloud Link kako biste ih prenijeli u računalni oblak*.

*Funkcije skeniranja u računalni oblak i e-poštu dostupne su samo za korisnike originalne tinte tvrtke Canon

Simple scanning

Veze s računalnim oblakom

Postignite više s pisačem i uspostavljajte vezu s računalnim oblakom dok ste u pokretu. Iskoristite prednost koju pruža PIXMA Cloud Link i šaljite skenove u popularne računalne oblake*, među kojima su Dropbox, Google Drive i OneDrive, te ispisujte iz njih. Možete i izravno ispisati omiljene fotografije s računa društvenih mreža kao što su Facebook i Instagram.

*Funkcije skeniranja u računalni oblak i e-poštu dostupne su samo za korisnike originalne tinte tvrtke Canon

Cloud connections

Upotrebljavajte pametni telefon kao skener

Upotrebljavajte funkciju Snimanje i kopiranje s pomoću pametnog telefona u aplikaciji Canon PRINT kako biste brzo i lako kopirali s pomoću fotoaparata pametnog telefona. Možete ispisivati, spremati ili slati e-poštu izravno s telefona.

Use your smartphone as a scanner

Kompatibilnost aplikacije Canon PRINT

Aplikacija PRINT tvrtke Canon može se upotrebljavati s većinom pisača koji imaju Wi-Fi, među kojima su najnoviji modeli PIXMA, MAXIFY i SELPHY. Ova aplikacija dostupna je za iOS i Android uređaje te kompatibilna s operativnim sustavima iOS 11.0 ~ 12.0 ili Android OS 4.4 ~ 9.0.

Podržani jezici: engleski, francuski, njemački, španjolski, talijanski, nizozemski, portugalski, poljski, ruski, danski, finski, norveški, švedski, češki, turski

Snaga na dlanu

Uz ove aplikacije tvrtke Canon pretvorite pametni uređaj u profinjeni alat za ispisivanje