PROGRAM ZA PARTNERE

Radite s našim partnerima

Najbolje iskoristite akreditiranog partnera tvrtke Canon. Stručnjaci u pružanju prilagođenih rješenja za zadovoljavanje i premašivanje vaših potreba, istovremeno nastojeći pružiti klijentima najbolju uslugu u klasi.
Pronađite partnera
Radite s našim partnerima

PREGLED

Zašto raditi s akreditiranim partnerom tvrtke Canon?

Partneri tvrtke Canon pružit će vam stručnost na lokalnoj razini, smjernice za rješenja te najbolja rješenja i usluge tvrtke Canon u klasi kako bi se zadovoljila svaka potreba vaše tvrtke.

Odnos i povjerenje

Izgradnja snažnog poslovnog odnosa s klijentima od velike je važnosti za naše partnere. Lako ih je kontaktirati i raditi s njima te razumiju vrijednost pouzdanog poslovnog partnera na kojeg se možete osloniti.

Odnos i povjerenje
PODRŠKA

Uz vas cijelim putem

Od faze dizajna do isporuke projekta pouzdajte se u iskustva naših partnera unutar mreže tvrtke Canon i njihovo znanje koje će vas podržati i voditi cijelim putem.

Stručnjaci za lokalno tržište

Naši su partneri vaši stručnjaci. Na temelju svog iskustva i znanja u tom području, vrlo su sposobni pobrinuti se da dobijete rješenje koje najbolje odgovara vašim zahtjevima.

Stručnjaci za lokalno tržište
Distributeri

Vrhunska usluga

Svi naši partneri prolaze kroz plan obuke kako bi bili sposobni kvalificirati se kao partner tvrtke Canon. Njihovo se znanje redovito ažurira jer učenje nikad ne prestaje.

ISTRAŽITE VIŠE

Jeste li spremni raditi s našim partnerima?