Canon Camera

Make It – novo virtualno iskustvo tvrtke Canon

Naš događaj Make It sada je gotov, no ipak se možete registrirati na ograničeno vrijeme kako biste pristupili svim sadržajima na zahtjev.

Ako ste se već registrirali, prijavite se izravno.

Canon Camera

Stručni savjeti za vašu
tiskaru

Uključite se u program nadahnjujućeg sadržaja i vrijednih poslovnih uvida međunarodnih stručnjaka. Ovdje smo da kako bismo vam pomogli u oporavku i rastu.

Praktični savjeti bliskih ljudi

Saznajte što rade profesionalci za ispis i timovi za razvoj poslovanja u vašoj državi. Podijelite ideje i pretvorite planove oporavka u stvarnost.

Canon Camera

Navigacija je laka...

Možemo vam pomoći u izradi:

Velik izbor sadržaja

 • Canon Showrooms

  Demonstracije proizvoda u stvarnom vremenu

  Pogledajte najnovije tehnologije tvrtke Canon na djelu – od naših serija imagePRESS i varioPRINT do našeg asortimana imagePROGRAF za velike formate i cijelog asortimana rješenja za radne procese.

 • Stručno mentorstvo

  Poslušajte poslovne savjete za praktičnu primjenu od tima za program Canon Ascent. Zatim pristupite detaljnim materijalima za podršku kako biste ideje pretočili u djela.

 • Nadahnjujuće ključne prezentacije

  Osigurajte pristup fascinantnim uvidima iskusnih i istaknutih poslovnih ljudi izvan sektora ispisivanja koji vas mogu usmjeriti i motivirati.

 • Razgovori koji potiču na razmišljanje

  Iskoristite znanje i viziju rukovodećeg tima tvrtke Canon i neovisnih stručnjaka koji će vas potaknuti na razmišljanje.

 • Demonstracije i ažuriranja proizvoda

  Pregledajte naša najnovija rješenja za digitalno ispisivanje i saznajte kako vam naše inovacije mogu pomoći da napredujete.

 • Canon Camera

  Serija Canon imagePRESS

  Upoznajte našu obitelj tiskarskih strojeva s tonerom – iznimno učinkoviti C10010VP, izuzetno talentirani iz serije C910 i kreativac iz serije C170. Saznajte kako povećati produktivnost i kvalitetu uz naša najnovija rješenja za tijekove poslovnog procesa i automatizaciju.

 • Canon Camera

  Pisači za velike formate imagePROGRAF tvrtke Canon

  Istražite rastući asortiman pisača imagePROGRAF za velike formate koji pružaju vrhunsku kvalitetu i produktivnost uz značajke prilagođene korisnicima i prilagođavaju se svim radnim okruženjima.

 • Canon Camera

  Crno-bijeli tiskarski strojevi za pojedinačne listove tvrtke Canon

  Upoznajte naš asortiman produkcijskih tiskarskih strojeva za crno-bijelo ispisivanje, od moćnih modela TITAN do manjih i povoljnijih rješenja za sve vaše potrebe.

 • Istražite više

 • Canon Insight Report 2020

  Informativno izvješće o stanju

  Naše najnovije istraživanje govori vam što se promijenilo kod prodavača, što najviše cijene kod ispisa i što očekuju od svojih davatelja usluga ispisivanja. To je uvid od ključne važnosti za sve tiskare.

 • Rezervirajte svoje mjesto za virtualni događaj: