WHEN SCHOOL AND FUN GO SIDE BY SIDE
alt text goes here

KAD ŠKOLA I ZABAVA

IDU ZAJEDNO

Ostvarite početnu prednost za novu školsku godinu! Dolazi nova školska godina, a mi smo tu kako bismo vam pomogli da pripreme svog djeteta učinite zabavnima.
Pridružite nam se i otkrijte nevjerojatne proizvode i korisne savjete koji će pripremu za školu pretvoriti u jedinstveno iskustvo za oboje!

Priprema za školu je zabavna!

Priprema za školu može biti puno više od kupovine generičkih potrepština s popisa. Povedite računa da prilikom svoje iduće kupnje nabavite Canonov pisač koji ćete koristiti tijekom cijele školske godine, kako biste stvarali zajedno sa svojim djetetom. Počnite ga koristiti od prvog trenutka, za ispisivanje personaliziranih rasporeda ili albuma, kako biste imali odličan početak nove školske godine. Zatim ga nastavite koristiti i tijekom nove školske godine, za ispisivanje crteža za bojenje, različitih štiva i tekstova, slika, igara – naši su pisači dorasli svakom zadatku!

Getting ready for school is fun!

CANONOVA PROMOTIVNA PONUDA POVRATAK U ŠKOLU 2019

Uvjeti o odredbe promotivne ponude Povratak u školu 2019

Back to school promotion

PROMOTIVNI PROIZVODI UKLJUČENI U OVU PONUDU

Model Vrsta promocije Broj kompleta spremnika tinte
PIXMA MG2550S Sniženje cene /
PIXMA TS315X Sniženje cene /
PIXMA TS505X Sniženje cene /
PIXMA TS515X Sniženje cene /
PIXMA TS625X Sniženje cene /
PIXMA TS825X Sniženje cene /
PIXMA TS915X Sniženje cene /
PIXMA TR4550 Sniženje cene /
PIXMA TR7550 Sniženje cene /
PIXMA TR8550 Sniženje cene /
PIXMA MG3050 Sniženje cene /
PIXMA MG3650S Sniženje cene /
PIXMA G1411 Poklon kompleta spremnika tinte 1
PIXMA G2411/15 Poklon kompleta spremnika tinte 1
PIXMA G3411/15 Poklon kompleta spremnika tinte 1
PIXMA G4411 Poklon kompleta spremnika tinte 1

Ostanite u tijeku prateći naše kanale na društvenim mrežama!

Facebook

 Canonova promotivna ponuda Povratak u školu 2019.

ORGANIZATOR I SUDIONICI

1. Organizator je Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austrija ("Organizator"). Zahtjeve NE ŠALJITE na ovu adresu.

2. Svi uključeni ("Sudionici") moraju biti stanovnici BiH u dobi od 18 godina ili stariji.

3. Zaposlenici organizatora, njegovih podružnica, članovi njihovih obitelji, agenti i druge stranke koje su izravno uključene u ovu promociju i sponzorstvo nemaju pravo sudjelovati u promociji.

4. Smatra se da svi sudionici kupnjom odgovarajućeg Canonovog proizvoda u okviru ove promocije pristaju na ove uvjete i odredbe, ako nije navedeno drukčije u pisanom obliku.

5. Ova promotivna ponuda vrijedi samo za kupnju proizvoda s popisa u ovim Općim odredbama i uvjetima ("Promotivni proizvodi") u razdoblju od 25. 8. 2019. do 5. 10. 2019. Uvjeti promocije neće vrijediti ni za jednu kupnju obavljenu nakon datuma završetka 5.10.2019;

6. Promocija je ograničena na količinu robe na zalihi;

7. Promocija nije prenosiva i nema novčane ili kreditne alternative za promociju koja se nudi.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI 

8. Organizator pridržava pravo na diskvalifikaciju nepotpunih ili nečitljivih zahtjeva ili onih koji na drugi način ne ispunjavaju gore navedene uvjete.

9. Canon zadržava pravo na odbijanje provedbe ove promocije za proizvod ako smatra da je došlo do zlouporabe ili kršenja odredbi i uvjeta ove akcije.

10. Organizator neće snositi odgovornost ni za kakav gubitak, štetu ili povredu bilo koje vrste, bez obzira na način njenog nastanka, a koje pretrpi Sudionik u vezi s ovom promocijom.

11. U slučaju spora o tumačenju ili provedbi pravila o bilo kojoj stvari koja se odnosi na ovu akciju, odluka Direktora Promotora je konačna i ne podliježe raspravi.

12. Ovi uvjeti i odredbe i bilo kakvi sporovi koji proisteknu iz njih ili u vezi s njima tumačit će se u skladu s austrijskim zakonima i podlijegat će neisključivoj jurisdikciji sudova u Austriji.