Tvrtke grupe Canon iz Europe

Od softverskih tvrtki do mrežnih rješenja za videozapise, ispisne i fotografske tehnologije, nudimo profesionalna rješenja i mogućnosti zahvaljujući kojima ostajemo globalni predvodnici na polju tehnologija za obradu slike. Ovdje saznajte više o tvrtkama grupe Canon sa sjedištem u Europi.

Arcules

Arcules

Ponuda interneta stvari kao usluge u video oblaku za poslovne potrebe. Kombiniranje interneta stvari i videopodataka za nove iskorake u izradi sustava videonadzora uz najnovije razvoje iz područja oblaka i tehnologija umjetne inteligencije.

Axis Communications

Axis

Tržišni predvodnik za mrežne videozapise. Kao neprestani inovator u području videonadzora, povećava sigurnost milijuna ljudi diljem svijeta te pomaže ispuniti sve snažniju potrebu za inteligentnijim, sigurnijim svijetom.

BriefCam

Briefcam

Vodeći tržišni pružatelj rješenja Video Synopsis® za brzo pregledavanje i pretraživanje videozapisa, upozorenja u stvarnom vremenu i kvantitativne video-uvide.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Negdašnji Toshiba Medical Systems danas je Canon Medical Systems te razvija i proizvodi dijagnostičke sustave za izradu slika uključujući CT, MRI, ultrazvučne, rendgenske i kliničke laboratorijske sustave.

Cognitas

Cognitas

Cognitas je podružnica tvrtke Canon u Njemačkoj, a nudi prilagođena rješenja za sveobuhvatne procese dokumentacije i razvoja priručnika s uputama, knjiga s uputama, internetskih sustava pomoći, softverskih opisa i kataloga.

DocsPro

DocsPro

Kao dio tvrtke Canon Netherlands, odjel DocsPro specijaliziran je za snimanje dokumenata, upravljanje dokumentima i naprednu obradu dokumenata.

Iris

I.R.I.S.

Kao globalni predvodnik u tehnologijama za optičko prepoznavanje znakova (OCR) i mobilno skeniranje, I.R.I.S. izrađuje softver i proizvode koji korisnicima pomažu u povećanju produktivnosti prilikom skeniranja i konverzije dokumenata.

milestone

Milestone

Vodeća globalna otvorena platforma za IP softver za upravljanje videozapisima (VMS), posvećena isporučivanju kvalitetnog softvera za poslovne video-platforme koji hardverski i softverski partneri integriraju u svoja video-rješenja za sigurnosne i druge namjene.

Nokavision

Nokavision

Kao dio tvrtke Canon Netherlands, Nokavision Software B.V. vodeći je dobavljač rješenja za odjel za upravljanje komunikacijom s klijentima i digitalnu transformaciju.

NTware

NT-Ware

Vrhunska tehnološka tvrtka koja se specijalizirala za izradu, razvoj i podršku kroz softver za upravljanje ispisivanjem i skeniranjem; najznačajniji je UniFlow.

Therefore

Therefore

Pružatelj softvera za upravljanje informacijama tvrtki svih veličina, iz svih branši i odjela.