Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Precizno
i
pouzdano
automatsko izoštravanje

XF405/XF400 ima Canonovo inovativno Dual Pixel CMOS AF izoštravanje koje osigurava uglađene prijelaze izoštravanja i izvanrednu preciznost, što ga čini prvim takvim modelom tradicionalnog kamkordera tvrtke Canon.

Profinjeno i odzivno izoštravanje

XF405/XF400 je malen, lagan i brz. Uz njegove mogućnosti snimanja u 4K razlučivosti to znači da izoštravanje mora biti iznimno brzo i precizno.

Dual Pixel CMOS AF – kako funkcionira

Dual Pixel CMOS AF je tehnologija automatskog izoštravanja s prepoznavanjem faze utemeljena na senzoru i osmišljena za pružanje glatkog izoštravanja uz praćenje koje ima odlične radne značajke te brzo automatsko izoštravanje. To je jedinstvena tehnologija koju je razvila tvrtka Canon, a koja upotrebljava dvije foto-diode po pikselu za automatsko izoštravanje te ih kombinira za snimanje videozapisa.

To omogućuje održavanje preciznog izoštravanja, čak i kada su u pitanju subjekti u pokretu, što je od ključne važnosti za snimanje u 4K razlučivosti te čini snimanje s jednim snimateljem učinkovitijim.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Upravljanje pomoću dodirnog zaslona

Otkrijte kako vam dodirni zaslon modela XF405/XF400 omogućuje odabir točke izoštravanja i praćenja.

Pogledajte videozapis

Face Detection

Face Detection

Tehnologija AF detekcije lica kod modela XF405/XF400 znači da će subjekt ostati izoštren dok vi imate kontrolu.

Pogledajte videozapis

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel – vodič za izoštravanje

Upotrebom tehnologije Dual Pixel CMOS AF za potvrdu ručnog izoštravanja, grafičko korisničko sučelje prvi put viđeno kod Cinema EOS kamera naznačuje stranu na koju treba okretati prsten za izoštravanje na objektivu radi postizanja preciznog izoštravanja.

Pogledajte videozapis