Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Vloganje i streaming jednostavniji su i praktičniji nego ikad

Stavite svoju strast na prvo mjesto uz komplete opreme Canon.

Danas je videosadržaj jedan od najugodnijih i najjednostavnijih načina da dođete do ljudi koji dijele vašu strast. U našim posebno dizajniranim kompletima pronaći ćete sve što vam je potrebno da snimite i podijelite ono što vas uzbuđuje.

Bilo da ste novi ili iskusni streamer ili vloger, ovi će vam kompleti opreme olakšati stvaranje i dijeljenje videosadržaja te pomoći da se izdvojite od konkurencije kvalitetom i značajkama.

Otklonite ograničenja i stvarajte sadržaj u svom stilu, gdje god se nalazili, u 4K kvaliteti i s nevjerojatnom lakoćom.

PODIJELITE SVE, PODIJELITE SVE

STREAMAJTE I ZABAVITE SE

Bez obzira na vaš cilj, streaming bi trebao biti zabavan i ispunjajući. Od virtualnih sastanaka s prijateljima, do dijeljenja svojih vještina u igranju igara, sporta ili što god da je vaša strast, naši kompleti opreme za streamanje imaju sve što vam je potrebno za početak i streamanje u kristalno čistoj kvaliteti. Kompaktni fotoaparat, mini stativ, napajanje, HDMI kabel, Atomos 4K snimanje – sve u jednom pakiranju.

Pogledajte sve komplete za streaming >>

СТРИЙМВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ

VLOGAJTE GDJE GOD SE NALAZITE

Kreirajte sadržaj za svoj kanal za vloganje, bez obzira gdje se nalazite. Slijedite svoju strast, podijelite u 4K kvaliteti sve što oduševljava vas i vaše pratitelje, ne razmišljajući o tehnici, jer u našim kompletima opreme za vloganje imate sve što vam je potrebno. Kompaktni fotoaparat, funkcionalni mini stativ Canon i memorijska kartica od 64 GB – sve što vam je potrebno za stvaranje vrhunskog videosadržaja.

Pogledajte sve komplete za vloganje >>

* Dostupno u odabranim kompletima za vloganje

ВЛОГВАЙ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАШ

ODABERITE KOMPLET, KOJI ZADOVOLJAVA VAŠE POTREBE

Bilo da ste novi ili iskusni streamer ili vloger, ovi će vam kompleti opreme olakšati stvaranje i dijeljenje videosadržaja te pomoći da se izdvojite od konkurencije kvalitetom i značajkama.

GDJE MOGU KUPITI?

Imtec
Mitalex
Tehno Mag
Univerzalno
ZK-Office