Canon imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II

imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.

DR-M160II_detail_image

Prednosti

 • Brzine skeniranja u boji do 120 ipm, vodeće u klasi
 • Robustan dizajn omogućava obradu do 7000 skeniranih dokumenata dnevno
 • Kompatibilan sa sustavima Windows, Mac i Linux
 • Kompaktne dimenzije i visoka produktivnost
 • Superiorna pouzdanost rukovanja papirom uključuje i ponovno odvajanje papira

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-M160II

Brzo skeniranje za okruženja s velikom količinom papira


Dizajniran za skeniranje u zahtjevnim okruženjima imageFORMULA DR-M160II pruža produktivno skeniranje do 120 ipm. Idealan je za optičko prepoznavanje znakova (OCR) u sustavima Windows i Mac.

Robustan dizajn za brze rezultate


Robustan dizajn uključuje ulagač dokumenata od impresivnih 75 listova u koji se mogu smjestiti dokumenti u miješanim serijama kako bi se unaprijedila produktivnost. DR-M160II je dizajniran kako bi omogućio iznimno pouzdano ulaganje i odvajanje različitih vrsta medija, od debelih do tankih listova te od reljefnih kartica do dokumenata duljine tri metra. Napravljen kako bi mogao obraditi do 7000 skeniranih dokumenata dnevno, DR-M160II uključuje valjke za uvlačenje velike izdržljivosti i solidan prijenos papira koji ga čine ekstremno trajnim uređajem koji može obaviti i zahtjevnije zadatke.

Rukovanje papirom bez muke


Jedinstveni sustav za ponovno odvajanje skeneru omogućava da automatski ponovo uloži dokumente u rijetkim slučajevima kada dođe do otkrivanja višestrukog ulaganja, čime se minimizira potreba za intervencijom korisnika. Tipka za deblokiranje u slučaju višestrukog ulaganja korisniku omogućava brzo ignoriranje otkrivenog višestrukog ulaganja i nastavak skeniranja.

Priložen intuitivan softver za jednostavno korištenje


imageFORMULA DR-M160II isporučuje se sa softverom čije jednostavno korištenje omogućava skeniranje i upravljanje dokumentima bez poteškoća. CaptureOnTouch ima intuitivno korisničko sučelje koje sadrži funkciju potpuno automatskog načina rada (Full Auto Mode) namijenjenu pojednostavljivanju operacija skeniranja, a podržava i skeniranje u različite formate datoteka (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint) te povezivanje sa sustavom SharePoint. Softver CapturePerfect idealan je za vremenski zahtjevnije serije dokumenata jer donosi vrhunske mogućnosti pregleda i načine slanja, uključujući izravno slanje u mapu, slanje e-poštom i slanje u SharePoint. Uključeni su i vodeći softveri za obradu slika Kofax VRS (s pogonom AIPE) i eCopy PDF Pro Office namijenjeni brzom stvaranju, uređivanju i pretvaranju PDF dokumenata.

Raznovrsne opcije i softver


Za jednostavno skeniranje povezanih materijala povežite DR-M160II s opcionalnom plošnom A3 jedinicom za skeniranje 201 ili plošnom A4 jedinicom za skeniranje 101 tvrtke Canon. Dodaci uključuju modul za crtični kod III i 2D modul za crtični kod.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-M160II, njegovim značajkama i mogućnostima.

60ppm

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

icon

Automatski ulagač dokumenata

Daily Scanning Volume

Dnevna količina skeniranja

Double-sided scanning

Obostrano skeniranje

Windows & Mac compatible

Kompatibilnost sa sustavima Windows i Mac

icon

Učinkovito skeniranje u serijama

Tilting control panel

Lako, intuitivno skeniranje

eCOPY

Izrada i uređivanje PDF dokumenata

USB connection

Poboljšana kvaliteta slike

 • Skener
 • Odlagač za ulaganje
 • Disk za podešavanje postavaka
 • Kofax VRS disk
 • eCopy PDF Pro disk
 • Dokumentacija
 • USB kabel
 • AC adapter
 • Kabel za napajanje

Priloženi softver

Saznajte više o softveru priloženom uz skener.

Aplikacije tvrtke Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Korisniku prilagođeno sučelje softvera CaptureOnTouch omogućava lako skeniranje papirnatih dokumenata u digitalne arhive i njihovo spremanje ili slanje na više odredišta, uključujući usluge oblaka. Izrađujte pretražive PDF datoteke pomoću OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava brzo i učinkovito skeniranje dokumenata u serijama. Pruža napredne opcije skeniranja uz prikaz više prozora, kao i prikaz sličica.

 • Dobit ćete precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući izboru značajki za poravnanje, poboljšanje čitljivosti i oštrinu
 • Pritiskom tipke skenirajte izravno u e-poštu, PDF datoteku ili prezentaciju
 • Registrirajte rutinske zadatke, uređujte i upravljajte datotekama te im mijenjajte raspored bez previše truda
 • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Uz ovaj skener priložen je CaptureOnTouch Pro, profesionalni softver za skeniranje tvrtke Canon koji se lako koristi. Bez napora snimajte i klasificirajte serije skenova, integrirajte skener tvrtke Canon u svoje poslovne radne procese s dokumentima te povećajte produktivnost.

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Snažna, jednostavna aplikacija za prikaz, izradu, uređivanje i konverziju PDF datoteka. eCopy pruža sve alate za označavanje, komentiranje i uređivanje, uključujući izradu obrazaca za popunjavanje s automatskim prepoznavanjem polja. Na raspolaganju vam je i potpun paket alata za zaštitu dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: WindowsKofax VRS

Vodeći softver za obradu slike na tržištu, VRS skraćuje vrijeme potrebno za ručnu pripremu dokumenata, poboljšava kvalitetu skeniranih slika i maksimalno poboljšava značajke skenera za velike količine zadataka. Poboljšana čitljivost i veća brzina OCR prepoznavanja povećavaju produktivnost.
Kompatibilnost: Windows

Paket za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.