Canon imageFORMULA DR-9050C

imageFORMULA DR-9050C

Skener imageFORMULA DR-9050C nudi vrlo brzo i visokokvalitetno skeniranje i namijenjen je tvrtkama koje žele povećati svoju produktivnost i smanjiti troškove.

Prednosti

  • Brzo skeniranje u boji - 90 stranica u minuti pri 200 i 300 dpi
  • Dizajn s prednjim ulaganjem, prilagođen korisnicima
  • Veliki kapacitet ulaganja, do 500 listova
  • Kratko vrijeme zagrijavanja koje štedi energiju
  • Napredna obrada slike
  • Robusni uređaj s radnim ciklusom od 27 000 skenova dnevno
  • Isporučuje se softver Capture Perfect

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-9050C

Produktivnost kada vam je potrebna


DR-9050C skenira super-brzinom od 90 stranica u minuti, crno-bijelo i u boji, pri rezoluciji od 300 dpi (A4, portret). Ugrađeni namjenski čip za obradu slika omogućuje ostvarivanje pune brzine čak i kada je odabrano više funkcija za obradu slika.

Dizajnirano po mjeri korisnika


Dizajn DR-9050C s prednjim umetanjem nudi vam praktičnost i udobnost te vam omogućuje lako umetanje, ulaganje i vađenje dokumenata i u sjedećem položaju. Nadalje, tipke na upravljačkoj ploči dizajnirane su tako da su lako vidljive i u razini očiju.

Fleksibilan i vrlo učinkovit


Računi, dostavnice, izvješća, grafikoni - tek su neke vrste dokumenata svakodnevno potrebnih tvrtkama. DR-9050C lako skenira sve potrebne dokumente, povećavajući učinkovitost i smanjujući troškove papira.

Automatski uređaj za ulaganje formata A3 omogućuje ispis u serijama do 500 listova i podržava 3 različita načina ulaganja papira. Robusni uređaj za ulaganje lako razvrstava pomiješane dokumente, a u rijetkom slučaju pogreške, ultrazvučni senzor za detekciju dvostrukog ulaganja odmah obavješćuje korisnika, kako bi mogao riješiti problem.

DR-9050C može se pohvaliti i sjajnim ekološkim vjerodajnicama te je jedan od energetski najučinkovitijih skenera u svojoj klasi.

Napredna obrada slike


Velik raspon moćnih značajki kao što su automatska detekcija boja, prepoznavanje orijentacije teksta, automatsko prepoznavanje veličine stranice i prepoznavanje iskrivljenja jamče vrhunsku kvalitetu i optimalnu učinkovitost.

Dizajniran za velika radna opterećenja


DR-9050C dizajniran je tako da može podnijeti i najveća radna opterećenja te pouzdano može riješiti predviđeni dnevni radni ciklus od 27 000 skenova.

Isporučeni softver i opcije


Uz DR-9050C isporučuje se CapturePerfect softver tvrtke Canon, a Capture Perfect paket za razvoj softvera (SDK) također je dostupan za laku, prilagođenu integraciju.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-9050C, njegovim značajkama i mogućnostima.