Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C istaknuti je model skenera tvrtke Canon za radne grupe, namijenjen zahtjevnim uredskim okruženjima. Kompaktan i jednostavan za korištenje, s lakoćom se nosi s velikim količinama dokumenata.

Prednosti

  • Velika brzina: 40 ppm crno-bijelo / 30 ppm u boji
  • Izdržljivost uslijed velikih radnih opterećenja
  • Praktično, jednostavno skeniranje uz CaptureOnTouch
  • Pouzdan prijenos za rukovanje širokim rasponom medija
  • Energetska učinkovitost vodeća u klasi
  • Moćan softver u kompletu za trenutno korištenje

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-3010C

Nadmoćne brzine

Dizajniran za ostvarivanje vrhunskih rezultata u današnjim zahtjevnim radnim okruženjima, DR-3010C bez napora obavlja vremenski zahtjevne ili rutinske dnevne zadatke skeniranja, zahvaljujući brzini skeniranja do 40 ppm u crno bijelom načinu rada (200 i 300 dpi) te impresivnoj brzini od 30 ppm u načinu rada u boji (200 dpi).

Robustan u radu

Uz mogućnost obrade do 3000 skenova dnevno, DR-3010C lako se nosi i s najvećim opterećenjima. Uređaj za ulaganje dokumenata kapaciteta 50 listova podrazumijeva mogućnost skeniranja velike količine dokumenata u jednoj brzoj operaciji skeniranja, čime se štedi dodatno vrijeme. DR-3010C možete putem USB kabela priključiti na dodatnu jedinicu za plošno skeniranje 101 koja služi za skeniranje spojenih i osjetljivih dokumenata.

Jednostavno skeniranje

Kompaktan i moderan skener DR-3010C bez problema možete staviti na svaki radni stol. Uz devet tipaka zadataka koje se mogu programirati i softver CaptureOnTouch prilagođen korisnicima, svakodnevne zadatke moći ćete obaviti jednim dodirom, čime se povećava produktivnost korisnika. Tu su i brojne značajke poput onih za automatsko prepoznavanje boje, automatsko prepoznavanje orijentacije teksta te opcija za preskakanje prazne stranice, zahvaljujući kojima dokumente prije skeniranja nećete morati unaprijed razvrstavati. Jednostavno mu zadajte zadatak i DR-3010C će ga izvršiti. Optička razlučivost od 600 dpi u kombinaciji sa svim najnovijim značajkama za obradu slike uvijek daje kvalitetne rezultate.

Pouzdano skeniranje

Nagnuta staza papira i tehnologija valjka s odgodom povlačenja tvrtke Canon omogućavaju izvanrednu pouzdanost kroz cijeli spektar različitih medija. Nepravilno uvlačenje medija rješava se brzo zahvaljujući sustavu za ultrazvučno otkrivanje višestrukog ulaganja. Možete obrađivati sve od osjetljivih dokumenata do debelih kartica i reljefnih medija. U načinu rada Folio možete skenirati dokumente formata do A3: jedinstveno za skener ove kategorije. Podržano je i skeniranje dužih papira uz mogućnost skeniranja dokumenata do 3 metra u dužinu.

Ekološki prihvatljiv

DR-3010C je preko 50% energetski učinkovitiji od ostalih sličnih skenera, a možete ga i sinkronizirati s računalom tako da se uključuje i isključuje zajedno s njim.

Bogat softverski paket

U kompletu uz DR-3010C dolaze moćni softverski alati, uključujući CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort i BizCard Reader. U kompletu je i upravljački program za detektor šifre serije te opcija za prepoznavanje crtičnog koda koja omogućava brzo razvrstavanje dokumenata u serijama.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-3010C, njegovim značajkama i mogućnostima.