Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Poboljšajte upravljanje dokumentima u uredu uz brzo i lako skeniranje te razne mogućnosti rukovanja papirom koje nudi skener DR-2020U - na taj način smanjite troškove i povećajte profit.

Prednosti

  • Vrlo brzo skeniranje u boji brzinom od 20 ppm ili 40 ipm (200 dpi)
  • Poboljšana kvaliteta slike
  • Razne mogućnosti skeniranja - ADF, plošni skener i jedinstveni ulagač posjetnica
  • Brzo i lako skeniranje uz softver CaptureOnTouch
  • U kompletu su moćne softverske aplikacije

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-2020U

Jednostavno korištenje, raznovrsno skeniranje


Jednostavni skener DR-2020U pruža cijenom pristupačno i brzo obostrano skeniranje za male tvrtke i kućne korisnike, kao i za korporacijske odjele - bez kompromisa po pitanju kvalitete i značajki.

Kompaktan skener s privlačnim elegantnim kućištem crne boje, DR-2020U ima tri opcije skeniranja koje ga čine idealnim za rukovanje raznim vrstama dokumenata - od velike količine računa ili izvješća do knjiga, osjetljivih arhivskih zapisa i posjetnica.

Vrlo brzo skeniranje


Povećajte produktivnost uz vrlo brzo obostrano skeniranje čija se brzina ne mijenja bez obzira radi li se o crno-bijelim ili dokumentima u boji. DR-2020U može skenirati do 20 stranica u minuti ili 40 ipm (pri 200 dpi) kada se koristi automatski ulagač dokumenata.

Poboljšana kvaliteta slike


Napredne značajke za izradu slika pružaju najkvalitetnije rezultate, a obuhvaćaju uklanjanje tragova uveza, automatsko prepoznavanje veličine stranice, korekciju iskrivljenja i napredno poboljšanje teksta, čime se osigurava neprekidna izrada oštrih slika smanjene veličine datoteke, a u svrhu brže obrade. Izvješća u boji i fotografije mogu se izuzetno precizno reproducirati pomoću moderne tehnologije senzora slike od 600 dpi i 3-dimenzionalne korekcije boje.

Fleksibilne opcije skeniranja


Kako bi se zadovoljile razne potrebe, korisnici mogu uložiti do 50 listova u automatski ulagač dokumenata ili ručno kopirati koristeći plošni skener. Osim toga, može se upotrijebiti i namjenski čitač za najviše 15 posjetnica koji omogućava brzo čitanje informacija o poslovnim kontaktima.

Jednostavno upravljanje jednim dodirom


Čak i neiskusni korisnici moći će vrlo brzo i lako rukovati skenerom DR-2020U. Njegova intuitivna upravljačka ploča ima 3 tipke s ikonama koje pružaju brzo i učinkovito izvršenje čestih zadataka skeniranja, kao što su skeniranje u e-mail, skeniranje u mape i skeniranje u memoriju pisača. Canonov softver CaptureOnTouch dodatno pojednostavljuje skeniranje, čime se smanjuju pogreške i štedi dragocjeno vrijeme.

Moćne aplikacije


Uz DR-2020U isporučuje se sveobuhvatan i višenamjenski softverski paket s alatima za učinkovito skeniranje, uređivanje i arhiviranje dokumenata te upravljanje njima. Korisnici sada mogu i slati slikovne datoteke izravno u Microsoft SharePoint ili druge aplikacije koristeći isporučeni softver PaperPort. Drugi korisni isporučeni softverski alati su Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage i eCopy PDF Pro Office.

Energetska učinkovitost koja štedi novac


Skener DR-2020U sukladan je Energy Star standardu, a može se i automatski uključiti ili isključiti zajedno s računalom s kojim je povezan.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-2020U, njegovim značajkama i mogućnostima.