Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Praktično, produktivno stolno skeniranje postalo je lakše zahvaljujući kompaktnom, robusnom skeneru za radne grupe DR-2010C koji pruža nenadmašnu izvedbu za timove i odjele.

Prednosti

  • Kompaktan dizajn koji štedi prostor
  • Skeniranje u boji velike brzine od 20 str/min
  • Odlična kvaliteta slike
  • Dojmljivo rukovanje dokumentima
  • Softver CaptureOnTouch za brzo i jednostavno skeniranje
  • Uz uređaj je isporučen i paket moćnog softvera

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-2010C

Izlazni rezultati velikom brzinom


S novim inovativnim CIS senzorom tvrtke Canon, skener DR-2010C skenira istom brzinom crno-bijele dokumente, dokumente u boji ili sivim tonovima. Možete očekivati rezultate od 20 str/min ili 40 slika/min za obostrane dokumente.

Visoka kvaliteta slike


Što god skenirali - od samokopirnog papira loše kvalitete do dokumenata u boji sa svijetlim tekstom na tamnoj pozadini, DR-2010C, s optičkom razlučivosti od 600 dpi, pruža izvanredne rezultate. Sadrži izvrstan raspon značajki za obradu slike uključujući napredno poboljšanje teksta, uklanjanje moiré efekta i sprječavanje probijanja boje kroz papir koji osiguravaju visoku kvalitetu slika i maksimalnu čitkost.

Učinkovitost i pouzdanost


Povećajte učinkovitost i pouzdanost s dodatnim značajkama poput prepoznavanja orijentacije teksta, automatskog prepoznavanja boje, preskakanja praznih stranica i sustava Rapid Recovery tvrtke Canon.

Dojmljivo rukovanje dokumentima


Ukošena putanja papira omogućuje optimalnu pouzdanost uvlačenja, od tankih do debelih i reljefnih medija uključujući posjetnice, ID kartice (osobne iskaznice), fotografije i A3 dokumente (u folio načinu). Štoviše, s automatskim prepoznavanjem veličine stranice i korekcijom iskrivljenja dobivate savršeno izrezane i ispravljene slike.

Jednostavno upravljanje


Tri tipke zadatka koji se mogu programirati čine rukovanje jednostavnim, što znači da se zadaci kao skeniranje u e-mail ili skeniranje u datoteku obavljaju bez napora i bez bilo kakvog dodatnog softvera, samo dodirom na tipku. Kao dodatna pogodnost, skener se može automatski uključivati i isključivati, zajedno s računalom.

Jednostavno skeniranje

Jednostavnost upotrebe jedna je od glavnih prednosti softverskog alata CaptureOnTouch, naročito za korisnike koji nisu upoznati sa skeniranjem dokumenata i pohranom elektroničkih podataka. Softver omogućava dva načina skeniranja; "Najprije skeniranje" u kojemu se korisniku omogućava skeniranje dokumenta, a zatim odabir željenog formata datoteke i odredišta te "Odabir zadatka skeniranja" u kojemu korisnik pomoću tipke prethodno konfiguriranog zadatka usmjerava dokumente u određene datoteke tijeka rada ili pojedinačne poruke e-maila.

Moćni softverski programi


U kompletu su i višenamjenski softver za skeniranje Capture Perfect tvrtke Canon za dodatnu fleksibilnost, kao i alati eCopy PDF Pro Office i Omnipage, Paperport te Bizcard Reader.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-2010C, njegovim značajkama i mogućnostima.