Profesionalni fotopisači


Profesionalni tintni A3 fotopisači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz asortiman profesionalnih fotopisača PIXMA. Ovi A3 tintni fotopisači sa sustavom od 8, 10 ili 12 tinti dosljedno pružaju rezultate koje vaše slike zaslužuju.

Profesionalni tintni A2 fotopisači

Uživajte u mogućnosti ispisa upečatljivih slika u formatima do A2, bez kompromisa po pitanju kvalitete. Iskoristite velike brzine ispisa i usklađenost boja: zahvaljujući brojnim podržanim vrstama medija, od sjajnih i matiranih, pa sve do papira i platna za umjetničke reprodukcije, možete postići željeni izgled i dojam.

Print Studio Pro

Programski dodatak Print Studio Pro tvrtke Canon pruža savršenu vezu za tijek rada između vaše slike i gotovog ispisanog proizvoda. Ovaj jedinstveni softver dizajniran je posebno za profesionalne pisače PIXMA i omogućava vam jednostavno dobivanje ispisa fotografija profesionalne kvalitete.

Odobrene vrste papira

Kako biste osigurali više kreativnih mogućnosti, u profesionalne pisače PIXMA možete umetnuti razne posebne papire kao što su Baryta, Fine Art ili Canvas. Pogledajte kako koristiti i preuzimati ICC profile za papire drugih vodećih proizvođača. 

Papiri tvrtke Canon

Širok spektar Canonovih fotopapira obuhvaća sjajne, polusjajne, matirane i glatke završne obrade. U kombinaciji s LUCIA ili ChromaLife100+ tintama živo će dočarati duh vaše fotografije u besprijekornim otiscima koji će nadahnuti nadolazeće generacije.

Profiliranje

Pomoću softvera za upravljanje bojama stvorite ICC profile

Pomoću spektometra i softvera Color Management Tool Pro tvrtke Canon jednostavno možete stvoriti ICC profile prilagođene vašem pisaču, papiru i jedinstvenom radnom okruženju. Dostupan je čarobnjak koji je jednostavno pratiti, a koji ispisuje mjerne grafikone koji se mogu skenirati raznim X-Rite uređajima za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki), pomažući vam u postizanju vrlo kvalitetne boje i preciznosti koju zahtijevate.

PIXMA PRO Output

Nanošenje tinte na papir

Nevjerojatna kvaliteta slika izrađenih pomoću asortimana profesionalnih pisača za fotografije PIXMA savršena je kombinacija vaše strasti i naše tehnologije. Tvrtka Canon uložila je godine u sustave tehnologije ispisne glave FINE i usavršavanje tinti kako bi vam osigurala rezultate u kojima možete uživati danas. Zahvaljujući izboru profesionalnih sustava s 12 i 10 pigmentnih tinti te posebnih sustava s 8 tinti utemeljenih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu pronaći najbolji pisač za fotografije A3 formata za dobivanje ispisa izvanredne kvalitete na najisplativiji i najučinkovitiji mogući način.

Crno-bijeli ispis

Uz namjenske 3 ili 5 monokromatskih tinti i postavku upravljačkog programa "Print Black and White Photo" u kombinaciji sa značajkama kao što je Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i bolju gustoću crne boje, asortiman profesionalnih pisača PIXMA pruža novu razinu kvalitete u profesionalnom monokromatskom ispisu.

Podrška za profesionalni pisač za fotografije PIXMA

Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike te pristupite resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za profesionalni pisač za fotografije PIXMA.

    Pronalaženje starijih modela profesionalnih tintnih pisača

    Pronađite informacije o specifikacijama i kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele profesionalnih pisača za fotografije PIXMA u našem odjeljku s arhivom proizvoda.