Profesionalni fotopisači


Profesionalni tintni A3 fotopisači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz asortiman profesionalnih fotopisača PIXMA. Ovi A3 tintni fotopisači sa sustavom od 8, 10 ili 12 tinti dosljedno pružaju rezultate koje vaše slike zaslužuju.

Profesionalni tintni A2 fotopisači

Uživajte u mogućnosti ispisa upečatljivih slika u formatima do A2, bez kompromisa po pitanju kvalitete. Iskoristite velike brzine ispisa i usklađenost boja: zahvaljujući brojnim podržanim vrstama medija, od sjajnih i matiranih, pa sve do papira i platna za umjetničke reprodukcije, možete postići željeni izgled i dojam.

Profiliranje

Pomoću softvera za upravljanje bojama stvorite ICC profile

Pomoću spektometra i softvera Color Management Tool Pro tvrtke Canon jednostavno možete stvoriti ICC profile prilagođene vašem pisaču, papiru i jedinstvenom radnom okruženju. Dostupan je čarobnjak koji je jednostavno pratiti, a koji ispisuje mjerne grafikone koji se mogu skenirati raznim X-Rite uređajima za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki), pomažući vam u postizanju vrlo kvalitetne boje i preciznosti koju zahtijevate.


Nanošenje tinte na papir

Nevjerojatna kvaliteta slika izrađenih pomoću našeg asortimana profesionalnih pisača za fotografije savršena je kombinacija vaše strasti i naše tehnologije. Tvrtka Canon uložila je godine u sustave tehnologije ispisne glave FINE i usavršavanje tinti kako bi vam osigurala rezultate u kojima možete uživati danas. Zahvaljujući izboru profesionalnih sustava s 12 i 10 pigmentnih tinti te posebnih sustava s 8 tinti utemeljenih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu pronaći najbolji pisač za fotografije A3 ili A2 formata za dobivanje ispisa izvanredne kvalitete na najisplativiji i najučinkovitiji mogući način.

Crno-bijeli ispis

Uz namjenske monokromatske tinte i postavku upravljačkog programa "Print Black and White Photo" u kombinaciji sa značajkama kao što je Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i bolju gustoću crne boje, asortiman profesionalnih pisača tvrtke Canon pruža novu razinu kvalitete u profesionalnom monokromatskom ispisu.


Podrška za profesionalni pisač za fotografije PIXMA

Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike te pristupite resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za profesionalni pisač za fotografije PIXMA.

Pronalaženje starijih modela profesionalnih tintnih pisača

Pronađite informacije o specifikacijama i kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele profesionalnih pisača za fotografije PIXMA u našem odjeljku s arhivom proizvoda.