Genuine Canon Consumables Hero

Originalni potrošni materijal tvrtke Canon

Dizajnerski bolja tinta

Originalna tinta tvrtke Canon dizajnirana je da radi u savršenoj harmoniji s pisačem tvrtke Canon kako bi se osigurala dosljedno visoka kvaliteta, pouzdane radne značajke i odlična vrijednost svakim ispisom.

Trebate pomoć u pronalaženju tinte?

Otkrijte najbolju tintu, toner ili papir za svoj pisač tvrtke Canon.

Need help finding ink?

Originalna tinta tvrtke Canon

Print More

Ispisujte više

Proizvodi u prosjeku 35 % više vrlo kvalitetnih ispisa u odnosu na lažne spremnike*

More reliable prints

Pouzdaniji ispisi

100 % pouzdano pa možete ispisivati s manje stresa jer se neće slomiti, procuriti ili zakazati*

More consistent prints

Dosljedniji ispisi

Dosljedna kvaliteta ispisa 100 % vremena i bez čudnih crta ili pruga prilikom svakog ispisivanja*

Ispisujte više


Originalna tinta tvrtke Canon proizvodi u prosjeku 35 % više vrlo kvalitetnih ispisa u odnosu na lažne spremnike*. Spremnike s tintom nećete morati tako često mijenjati i moći ćete uživati u odličnoj vrijednosti za novac.

Print More

Pouzdaniji ispisi

Originalna tinta tvrtke Canon 100 % je pouzdana pa možete ispisivati uz manje stresa*. Spremnici s tintom neće se slomiti, procuriti ili zakazati, a pisač će biti zaštićen od unutarnjeg oštećenja.

More reliable prints

Dosljedniji ispisi

Originalna tinta tvrtke Canon pruža dosljedno kvalitetne ispise u 100 % slučajeva*. Ispisi će biti kristalno čisti s dubokim bojama i bez čudnih crta ili pruga prilikom svakog ispisivanja.

More Consistent prints

Kako prepoznati originalne tinte?

Potražite hologram. Jedinstveni hologram tvrtke Canon koji mijenja boje nalazi se na ambalaži svih spremnika s tintom tvrtke Canon. Hologram izgleda kao sjajna zlatna kad se gleda sprijeda, ali se prelijeva u sjajnu tamnozelenu kad se nagne u vodoravni položaj.

Tinta u papirnatoj ambalaži

Lažni hologrami ne mijenjaju boju ili je tek neznatno mijenjaju kad se gledaju iz različitih kutova. Često su na ambalaži prikazani u pogrešnoj boji, veličini ili na neuredan način, a mogu izgledati i oštećeno ili zamrljano.

Paper ink packaging

Tinta u plastičnoj ambalaži

Jedinstvenog holograma možda neće biti na europskim plastičnim pakiranjima za tintne pisače ili na višestrukim blister pakiranjima. Stoga, obratite pažnju na logotipove tvrtke Canon koji su zamrljani ili pogrešne boje, fonta ili veličine kako biste otkrili krivotvorene proizvode. Na ambalaži može biti i pravopisnih pogrešaka ili može izgledati kao da je otvarana i zatvarana ili ponovo upotrijebljena.

Plastic ink packaging

*Utemeljeno na 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab ispitivanju koje je naručila tvrtka Canon, a u kojem se spremnici tvrtke Canon uspoređuju sa skupinom spremnika neovisnih proizvođača.

Pročitajte cijelo izvješće o testiranju koje je provela tvrtka Buyers Lab, a koje govori o prednostima upotrebe originalnih tinti tvrtke Canon (dostupno samo na engleskom)

Moglo bi vas zanimati

*Utemeljeno na 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab ispitivanju koje je naručila tvrtka Canon, a u kojem se spremnici tvrtke Canon uspoređuju sa skupinom spremnika neovisnih proizvođača.