Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Istaknuti model kompaktnog putnog fotoaparata džepnih dimenzija s optičkim zumiranjem od ogromnih 40x i nevjerojatnom 4K razlučivošću videozapisa.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Upoznajte PowerShot SX740 HS

Planinar Alan Rowan dijeli svoju priču i objašnjava zašto mu je PowerShot SX740 HS savršen partner na putovanjima.

Pogledajte videozapis

Ispričajte svoju priču s putovanja u 4K razlučivosti uz snažno zumiranje od 40x

Uz optičko zumiranje od 40x, iznimno brzi procesor DIGIC i spektakularnu 4K razlučivost u kućištu džepnih dimenzija, snažni PowerShot SX740 HS vrhunsko je "sve u jednom" rješenje za snimanje dragocjenih trenutaka uz detalje od 20,3 MP.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Canon PowerShot SX740 HS

Zumiranje od 40x u vašem džepu

Dubine samo 39,9 mm, PowerShot SX740 HS može se pohvaliti snažnim optičkim zumiranjem od 40x i CMOS senzorom s 20,3 MP te procesorom DIGIC 8 za jednostavno snimanje fotografija visoke razlučivosti.

Capture memories in stunning 4K

Snimite uspomene u nevjerojatnoj 4K razlučivosti

Spektakularna 4K razlučivost videozapisa i stabilizacija u 5 osi omogućuju snimanje dragocjenih trenutaka uz nevjerojatne detalje, čak i ako snimate dok ste u pokretu.

Kompozicije savršene poput slike

Canonov jedinstveni procesor DIGIC 8 aktivno upravlja postavkama fotoaparata kao što su Zoom Framing Assist i Hybrid Auto, tako da možete usmjeriti i snimati uz nevjerojatne rezultate.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Velike brzine snimanja

Nikada nemojte propustiti trenutak uz nevjerojatno brzo otpuštanje i kontinuirano snimanje od 10 fps te snimajte savršene selfie snimke uz način rada Self Portrait (autoportret) i LCD zaslon koji se podiže prema gore.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galerija

Dijelite i spremajte fotografije uz Wi-Fi i Bluetooth®

Napredno Bluetooth® i Wi-Fi povezivanje* te značajka automatskog prijenosa omogućuju vam lako dijeljenje i sigurnosno kopiranje fotografija na kompatibilne pametne uređaje ili kućno računalo kako bi vaše uspomene bile na sigurnom.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Otkrijte više

Pronađite nadahnuće

Od živopisnih makro snimki do maglovitih planinskih vrhova, evo kako Alan Rowan upotrebljava PowerShot SX740 HS tvrtke Canon za snimanje savršene snimke prirode.

Idi na članak

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Sadržaj pakiranja

Digitalni fotoaparat PowerShot SX740 HS (BK)

Traka za nošenje oko zgloba WS-800

Baterija NB-13L

Punjač baterije CB-2LHE

AC kabel (E)

Komplet korisničkih priručnika

Kompatibilna dodatna oprema

Tehnički podaci

40x

Optičko zumiranje

od 40x

4K

4K

Ultra High Definition

DIGIC 8

DIGIC 8

Snažni procesor

5-axis

Stabilizacija

u 5 osi

20.3 Megapixel

CMOS senzor

s 20,3 megapiksela

180 degree

LCD zaslon koji se podiže

prema gore 180 stupnjeva

10 fps

Kontinuirano snimanje

od 10 fps

Bluetooth®

Bluetooth®

Uvijek aktivna veza

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Canon PowerShot SX740 HS

Povezani proizvodi

* Uvijek aktivna Bluetooth® veza između pametnog uređaja i fotoaparata zahtijeva početno postavljanje aplikacijom Canon Camera Connect. Stabilnost Bluetooth® veze ovisi o modelu pametnog uređaja i drugim čimbenicima iz okoliša. Bluetooth® riječ i logotipi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth® SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika. Kompatibilan pametni uređaj mora imati Bluetooth® verziju 4 (ili noviju) i operativni sustav iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji) s instaliranom najnovijom aplikacijom Canon Camera Connect (dostupna na web-mjestu Apple App Store ili Google Play).