Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Dizajniran za kreativnost

EOS M6 Mark II je dizajniran da vam bude stalni kreativni partner – dovoljno je prijenosan da ga nosite gotovo svuda i dovoljno svestran da snimate gotovo bilo što. Kućište fotoaparata od legure magnezija čvrsto je i lagano, dok njegov kompaktni dizajn odlično odgovara asortimanu laganih EF-M objektiva.

Kako želite vidjeti svijet?

Dodirni zaslon s mogućnošću nagiba od 180 stupnjeva kod modela EOS M6 Mark II omogućuje udobnije snimanje iz kreativnih kutova, dok opcionalno odvojivo elektroničko tražilo pruža intimniju točku gledišta uz koju se osjećate povezanije sa subjektom. Osim toga, vrlo ga je udobno upotrebljavati pri jakoj sunčevoj svjetlosti i može se prilagoditi.

Opcionalno elektroničko tražilo HF-DC2 ima razlučivost od 2 360 000 točaka i pokrivenost od 100 %. Pregledajte boje, svjetlinu i oštrinu koje ćete snimiti te uživajte u intimnijem i odzivnijem dojmu tražila koje je smješteno dalje od kućišta fotoaparata kako bi vam bilo udobnije i lakše.

Ogroman asortiman objektiva

Kao član asortimana EOS M fotoaparata bez zrcala, EOS M6 Mark II je kompatibilan ne samo s EF-M objektivima nego i EF i EF-S objektivima uz upotrebu adaptera EF-EOS M, što fotografima pruža vrlo velik izbor optike.

eos m lens family

Povezan s vašim digitalnim životom

EOS M6 Mark II ima uvijek uključeni Bluetooth i ugrađeni Wi-Fi, što mu pomaže u radu s pametnim uređajem.

  • Brzo i lako prenosite slike na uređaj ili ih automatski prenosite dok snimate. Jednom kad ih prenesete putem aplikacije Canon Camera Connect, moći ćete ih dijeliti s prijateljima i pratiteljima na mreži.

  • Možete upotrebljavati i pametni uređaj (putem aplikacije Camera Connect) ili PC/Mac (putem aplikacije EOS Utility) za daljinsko upravljanje fotoaparatom EOS M6 Mark II – na zaslonu uređaja vidjet ćete ono što vidi fotoaparat, prilagođavati postavke fotoaparata i snimati s udaljenosti do 10 m. Odlično za istraživanje novih i kreativnih točaka gledišta.

  • GPS koordinate možete prenijeti s pametnog telefona na EOS M6 Mark II dok snimate, tako da slike imaju zemljopisnu oznaku lokacije.

Uočite svaki detalj

Od trenutka kad EOS M6 Mark II uzmete u ruke svidjet će vam se pažnja posvećena njegovom dizajnu. Primjerice ugrađeno USB punjenje koje vam može omogućiti duže snimanje ili njegov senzor koji se sam čisti te sprječava uništavanje slika uzrokovano točkama prašine i prljavštine.

Kontrole se mogu prilagoditi i programirati tako da vam željene značajke budu nadohvat ruke.

usbc connectivity

Moglo bi vam se svidjeti