01-m50 hero

Proizvod

EOS M50 – budite prvi

Pet fantastičnih ljudi, pet nevjerojatnih videozapisa – jedan odličan fotoaparat s bezbrojnim kreativnim mogućnostima


Idemo iza objektiva kako bismo saznali što sve točno može kompaktni 4K fotoaparat bez zrcala EOS M50 tvrtke Canon. Ovih pet fantastičnih pionira među prvima su koji su otkrili njegove mogućnosti – hoćete li vi biti sljedeći?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Profesionalna slobodna trkačica, finalistica Ninja Warrior UK i vlogerica, Katie radila je kao dvojnica za Ellie Goulding, Anne Hathaway i Millu Jovovich.

Slobodno trčanje u kući

Uz dečka Erika iza objektiva, Katie McDonnell i Canon EOS M50 pokazuju svoje mogućnosti u parkour raju od kuće. Način rada usporenog snimanja brzinom od 120 fps omogućio je uglađene snimke Katie dok skače unatrag, a daljinsko upravljanje pokazalo se savršenim za okret uz skakanje s glasovira.

Uzastopnim okidanjem brzinom od 10 fps Erik je snimio Katie u kul okretu od 360 stupnjeva s balkona, a zatim je jednako lako bežično prenio slike na prijenosno računalo.

"JEDNA STVAR KOJU SAM HTJELA NAPRAVITI JE SKOK UNATRAG UZ SKAKANJE S OVOG GLASOVIRA…"

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Priznati bloger za putovanja s naprtnjačom i fotograf koji je posjetio pet kontinenata, Alex je redovito osvajao glavne nagrade za blogove.

Pariz iz potpuno drukčijeg kuta

Uz super štap za selfie snimke kojim je povezao telefon s fotoaparatom EOS M50 tvrtke Canon, Alex Vizeo ponovo je otkrio ljubav prema rodnom Parizu s pomoću daljinskih prikaza uživo za fotografije i videozapise. Zahvaljujući svojoj snalažljivosti na ulici Alex je pronašao skrivene krovove s kojih je imao veličanstven pogled na predivni grad i njegove svjetski poznate znamenitosti, koje je EOS M50 snimio uz bogate 4K detalje. Pariz do kraja!

"TO JE ONO ŠTO SAM TRAŽIO CIJELI DAN... OVO JE NAJBOLJI POGLED U PARIZU! "

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Nakon pobjede u televizijskoj emisiji o preživljavanju, Kay je postao uspješan model, glazbenik, televizijski voditelj i zvijezda na Instagramu.

Čovjek, čamac i urbani bijeg

Kay Nambiar možda je slavu stekao pobjedom u emisiji o preživljavanju, ali nije mu bilo lako izvan grada i u čamcu dok je pokušavao pronaći put u djeliću divljine izvan Amsterdama.

Sve je sjelo na svoje mjesto uz lako izmjenjive objektive modela EOS M50 tvrtke Canon. Kay je zaključio da je automatsko izoštravanje dodirom i povlačenjem savršeno za snimanje izbliza – i za bliski susret s kravom!

"VIDJET ĆU MOGU LI PRONAĆI ČAMAC I SAZNATI KOLIKO ĆE ME DALEKO ODVESTI – UZBUDLJIVA VREMENA! "

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celineino umijeće šminkanja predstavljeno je u časopisima kao što su Vogue i Elle, a modni savjeti donijeli su joj ogroman broj pratitelja na društvenim mrežama.

Zvijezda šminkanja napušta studio

Elitna modna vizažistica Celine Bernaerts odlučila je da je vrijeme da studijske reflektore zamijeni prirodom, naoružana samo fotoaparatom EOS M50 tvrtke Canon. Nakon što je povezala svoj pametni telefon, Celine je upotrijebila inteligentni automatski način rada fotoaparata kako bi snimila nekoliko selfie snimki – ugrađena mogućnost obrade RAW slika odradila je ostatak posla.

Uspjela je čak i posuditi konja za nevjerojatnu posljednju snimku dana!

"NAJISTAKNUTIJI TRENUTAK OVE MALE AVANTURE? SNIMAT ĆU S KONJIMA. "

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Obožavateljica sunca, osobna trenerica, autorica i djeliteljica sreće – Anne pripada novoj generaciji entuzijastičnih fitnes vlogerica.

Snimanje najboljih trenutaka planinarenja pri slabom osvjetljenju

Anne Dubndidu često se penjala planinarskom stazom Pic Saint Loup u Languedocu u Francuskoj – ali nikada noću. Uz fotoaparat EOS M50 tvrtke Canon, Anne je upotrebljavala kombinaciju snimki s dugom ekspozicijom i standardne fotografije s brzim objektivom od 22 mm, f2, kako bi maksimalno iskoristila slabo osvjetljenje.

Snimajući s pomoću svjetla nakon svakog kilometra, Anne je stigla do vrha na vrijeme da snimi izlazak sunca koji oduzima dah i savršenu selfie snimku.

" NE ZABORAVITE ISPROBAVATI NOVE STVARI – ZATO ŠTO VRIJEDI TRUDA. "

Canon EOS M50

Otkrijte vlastite izvanredne mogućnosti uz inspirativni EOS M50 tvrtke Canon

SAZNAJTE VIŠE