Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe Special Promotions: evolucija ispisivanja za prodajna mjesta

Izazov

Davatelj usluge ispisivanja Elwe iz Nizozemske tvrtka je specijalizirana za izradu vrlo kvalitetnih materijala za prikazivanje na prodajnim mjestima za tržište maloprodaje. Može se pohvaliti time što klijentima nudi potpunu, cjelovitu uslugu – od početnog procesa dizajniranja i ispisivanja probnih ispisa pa sve do proizvodnje, pohrane i isporuke – uz raspon opcionalnih usluga pakiranja.

Tijekom 20 godina tvrtka je stekla ugled zahvaljujući kvaliteti, učinkovitosti i usluzi koje pruža klijentima, što joj je omogućilo da dobije povjerenje velikog broja velikih klijenata na domaćem tržištu, među kojima su maloprodajni lanci Albert Heijn i Jumbo. Takvi klijenti obično su naručivali stotine ili čak tisuće natpisa odjednom – nešto za što je tehnologija analognog ispisivanja tvrtke Elwe bila potpuno opremljena.

"Nismo imali nikakvih problema isporučiti deset ili čak tisuću natpisa. No naši klijenti često nisu mogli priuštiti poslove s kratkim rokovima."

Stoga je tvrtka odlučila prijeći na brži i učinkovitiji sustav digitalnog ispisivanja kako bi podržala kontinuirani poslovni razvoj i kako bi lakše zadovoljila potrebe klijenata.

Rješenje tvrtke Canon

Za Canon rješenje je bilo jasno: plošni pisač Océ Arizona 660 XT brz je, jednostavan za upotrebu i nevjerojatno svestran. Jednako je važno i to što njegova tehnologija obrade slike Océ VariaDot pruža izvanrednu kvalitetu slike koju je tvrtka Elwe trebala za materijale za prikazivanje na prodajnim mjestima.

Prednosti

Kao što Kirsten Van Brummen objašnjava, utjecaj uređaja Arizona 660 XT bio je dramatičan, kako po pitanju prilagodljivosti tako i po pitanju produktivnosti:

"Sada možemo izbjeći kompromise po pitanju kvalitete i vremena isporuke... i možemo ponuditi manje naklade materijala za prodajna mjesta po konkurentnim cijenama."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Klijente je impresionirala i sposobnost tvrtke da pruži veću razinu personalizacije i prilagođavanja dizajna materijala za prodajna mjesta – nešto što bi bilo skupo ako se koristi analogna tehnologija.

Međutim, možda najveća promjena bila je ta da je pružanjem jeftinijih malih naklada i jednokratnih poslova tvrtka Elwe uspjela privući cijeli raspon novih klijenata, i to ne samo velikih maloprodajnih nego i manjih tvrtki te samostalnih trgovaca. Kirsten Van Brummen napominje: "Budući da možemo isporučiti materijale za prodajna mjesta počevši od jedne kopije, sada imamo mnogo manjih klijenata", od "klijenta koji proizvodi audio obilaske za muzeje" do "ljekarne iza ugla".

Ovaj novi model ispisivanja materijala za prodajna mjesta na zahtjev pomogao je tvrtki Elwe da se oslobodi ograničenja analognog ispisivanja, što joj je pomoglo da ostvari ciljeve za svoj poslovni razvoj. Bitno je i to da sada, kako nastavlja rasti, tvrtka ima partnera koji joj može pomoći da svlada sve izazove s kojima se susreće, kao što Kirsten Van Brummen zaključuje:

"Često dobivamo zahtjevne poslove pa se mnogo očekuje od naših partnera. Canon je postao partner koji stoji uz nas i razmišlja s nama cijelo vrijeme."

Saznajte više

Obratite nam se

Saznajte kako i vašoj tvrtki možemo pomoći da evoluira

Saznajte više