Otkrijte najprikladniji pisač za svoju tvrtku

Iskoristite mogućnost besplatnog 14-dnevnog najma odabranog pisača i uvjerite se kako s učinkovitim digitalnim pisačem za veće naklade možete unaprijediti svoj posao.
Želim 14-dnevni test
14-dnevno probno razdoblje: otkrijte pravi pisač za svoju tvrtku

Prednosti besplatnog 14-dnevnog najma pisača:

  • • Besplatni 14-dnevni najam omogućuje vam temeljito upoznavanje svih svojstava, mogućnosti i prednosti odabranog pisača.

  • • Možete odabrati između pisača imageRUNNER ADVANCE DX 87051 i imagePRESS C1652.

  • • Sve mogućnosti pisača ne možete saznati kratkim pregledom u trgovini ili izložbenom prostoru, već njegovom upotrebom tijekom dva tjedna u svojem svakodnevnom radu.

  • • Stručno savjetovanje stručnjaka tvrtke Canon dostupno vam je tijekom cijelog trajanja najma.

Koji pisač odabrati za test?

Kako biste mogli kvalitetno, brzo i učinkovito obaviti svoj posao, potreban vam je najprikladniji alat, stoga vam savjetujemo odabir pisača koji je najbolje prilagođen vašim potrebama i zahtjevima:

Canon imagePRESS C165

Multifunkcionalni pisač u boji pomoću kojeg ćete u tvrtki osigurati najvišu razinu funkcionalnosti ureda, a osim profesionalne kvalitete ispisa nudi i širok spektar mogućnosti završne obrade.

Zašto odabrati imagePRESS C165

Za manje i srednje velike tvrtke, kreativne agencije i tvrtke koje se same brinu o svom ispisu te žele proširiti mogućnosti ispisa i intuitivnih rješenja za povećanje zadovoljstva stranaka.

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 8705

Robusni i pouzdani multifunkcijski uređaj za ispis crno-bijelih dokumenata do veličine A3, uz pomoć kojeg ćete tvrtku brže prilagoditi zahtjevima digitalne transformacije.

Zašto odabrati imageRUNNER ADVANCE DX 8705

Preporučeni odabir za tvrtke koje trebaju pouzdan i učinkovit ispis i skeniranje, a uz to žele i nadograditi svoje mogućnosti završne obrade za različite tiskarske okoline.

Partneri koji sudjeluju u akciji

Imajte na umu da će vam ovu promociju ponuditi partner kompanije Canon, te se za promociju mogu primjeniti posebni uslovi i pravila koja ima Canon partner.

Otkrijte najprikladniji pisač za svoju tvrtku

  1. Za vrijeme besplatnog probnog razdoblja možete ispisati do 5000 crno-bijelih kopija.
  2. Za vrijeme besplatnog probnog razdoblja možete ispisati do 3000 kopija u boji.