ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

KOMPAKTNI I DALEKOZORI
ZA SVE VREMENSKE UVJETE

Canonovi vodootporni dalekozori prikladni su i za najsurovije vremenske uvjete. Uz naše kompaktne modele putujte neopterećeni.

Vodootporni i dalekozori za sve vremenske uvjete

Odaberite naš vrhunski vodootporni dalekozor 10x42L IS WP s Canonovom optikom iz serije L ili pak jedan od modela iz asortimana za sve vremenske uvjete, 18x50 IS AW ili 15x50 IS AW.

Savršen za aktivnosti na otvorenom

Ovaj robusni dalekozor savršen je za jedrenje ili ribolov, u svim vremenskim uvjetima. Promatrajte zvijezde uz modele za sve vremenske uvjete s najvećim povećanjima, ili odaberite prenosivi model 10x42L IS WP za iznimno iskustvo promatranja ptica.

Ideal for outdoor activities

Dovoljno robustan za sve avanture

Canonova tri vodootporna modela za sve vremenske uvjete uključuju iznimno jednostavno držanje u vlažnim uvjetima i snažni gumeni premaz kako bi izdržali sve vaše avanture.

Rugged enough for every adventure

Izvrsna nepropusnost u svim vremenskim uvjetima

Naši dalekozori za sve vremenske uvjete nude nepropusnost u vremenskim uvjetima prema Japanskim industrijskim standardima (JIS4), što znači kako su otporni na prskanje vodom. Naši vodootporni dalekozori (JIS7) mogu preživjeti privremeno uranjanje u vodu do dubine od 1 metra, na razdoblje do 5 minuta.

Excellent weather sealing

Kompaktni, prenosivi dalekozori

Naši kompaktni dalekozori nude razna povećanja: od 12x36 IS III do izuzetno kompaktnog i laganog modela 8x25 IS.

Savršeni za putovanja, zbivanja i sportove

Kao savršeni suputnici na putovanjima, naši kompaktni i prijenosni dalekozori lako stanu u malu torbu, tako da vam uvijek mogu biti pri ruci. Savršeni za znatno približavanje na sportskim događajima ili koncertima.

Ideal for travel, events and sports

Jednostavno ugodno korištenje

Dobro uravnoteženi dizajn omogućuje udobno i jednostavno rukovanje. Veliki gumeni štitnici za oči prilagodljivi su vašem vidu, a osobe s naočalama mogu neometano vidjeti čitavo vidno polje zahvaljujući udobnom osloncu za oko.

Easy comfortable operation

Jednostavno upravljanje vrškom prsta

Uživajte u jednostavnom upravljanju vrškom prsta velikom i jednostavno dostupnom tipkom stabilizatora slike i laganim regulatorom izoštravanja slike kojim se može upravljati s obje ruke.

Simple fingertip control

Odaberite savršeni dalekozor za sebe

Pronađite savršeni dalekozor za prizore kojima se želite približiti.