Upozorenje na lažne prodavaonice

Saznali smo da postoji nekoliko web-mjesta na kojima se tvrdi da nude znatno snižene proizvode tvrtke Canon na popustu (90 % ili više). Ta web-mjesta dizajnirana su tako da izgledaju kao službena prodavaonica tvrtke Canon i smatramo da nisu zakonite, a jedini im je cilj zbuniti i prevariti korisnike kako bi podijelili osobne i financijske podatke. Korisnicima savjetujemo da budu pažljivi prilikom internetske kupnje kod tvrtke Canon i drugih maloprodajnih trgovina.

Kako biste prepoznali službenu internetsku prodavaonicu tvrtke Canon, sve prodavaonice tvrtke Canon diljem Europe imaju sličan naziv domene: https://store.canon.xx

Posljednji znakovi mijenjaju se prema državi. Na primjer: https://store.canon.fr i https://store.canon.co.uk.

Imate sumnje o lokaciji ili želite prijaviti lažne prodavaonice? Obratite nam se

Moglo bi vas zanimati:

Fraudulent Service Warning

Upozorenje na lažnu podršku

Kad god zatrebate podršku za proizvod tvrtke Canon, obavezno kontaktirajte službeni centar za podršku tvrtke Canon kako biste pronašli stručnu podršku u svojoj državi.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Pravna pitanja i sukladnost

Poštujemo odgovarajuće zakone i propise u mnogobrojnim državama u kojima poslujemo. Ovdje saznajte više o našoj sukladnosti i pravnim izjavama, stavovima i smjernicama.

Fraudulent stores -Counterfeit

Krivotvorina

Krivotvorene proizvode tvrtke Canon teže je uočiti nego što mislite. Također su štetniji nego što mislite. Saznajte kako ćete ih uočiti.