Aplikacija

Canon Content Transfer Mobile

iOS aplikacija koja povezuje iPhone i XF605 omogućuje jednostavan prijenos snimljenog materijala s fotoaparata na FTP poslužitelj.

Pretplata se naplaćuje

Brži i elegantniji tijekovi rada za vijesti

Content Transfer Mobile (CTM) je aplikacija za iOS koja omogućava preuzimanje materijala s vijestima na iPhone i prijenos izravno na FTP poslužitelj stanice za emitiranje putem 4G/5G ili Wi-Fi veze. Pruža i napredno upravljanje metapodacima.

XF605

Preuzmite sadržaj s fotoaparata na telefon

Pomoću aplikacije CTM povežite XF605 s iPhoneom, putem Wi-Fi veze ili kompatibilnog USB-C kabela te preuzmite MP4, XML, datoteke metapodataka i proxy zvučne datoteke na iPhone.

Prenesite sadržaj s telefona na FTP poslužitelj

Osim upravljanja lokalno spremljenim datotekama koje se prenose na FTP poslužitelj, CTM omogućuje i preuzimanje sadržaja s fotoaparata i trenutačni prijenos na poslužitelj u jednom potezu, za veću učinkovitost tijeka rada.

XF605
XF605

Uređivanje metapodataka vijesti

Značajna prednost tehnologije CTM je u tome što omogućuje uređivanje i uvoz metapodataka prije i nakon snimanja snimki. Podržava standard NewsML-G2 koji osigurava dosljednost i jednostavnu integraciju u tijek rada emitiranja, kao i upravljanje datotekama. XML datoteke mogu se uređivati u aplikaciji CTM i snimati na fotoaparat ili se metapodaci snimljeni fotoaparatom mogu izmijeniti u aplikaciji CTM, što korisnicima omogućuje ažuriranje informacija sadržaja prije njihovog prijenosa na poslužitelj.

Povezani proizvodi

 • Profesionalne videokamere

  XF605

  Svestrani 4K kamkorder za videoemitiranje pruža napredno automatsko izoštravanje, povezivanje i prijenos za zahtjevne produkcije.
 1. Podržani jezici

  Dostupno na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom, španjolskom, ruskom, turskom, portugalskom.

  Kompatibilnost – Canon XF605*

  *Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.