Canon i-SENSYS MF630 Series

Serija Canon MF630

Višenamjenski laserski pisači u boji bogato opremljeni značajkama, namijenjeni modernim malim i srednjim tvrtkama, s dodirnim zaslonom od 12,7 cm i inovativnom značajkom Application Library.

Brzo, učinkovito i beskompromisno lasersko ispisivanje u boji

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji ispisa u boji, dodirnom zaslonu i obostranom skeniranju u jednom prolasku, novi uređaji serije MF630 donose sve značajke potrebne modernim malim tvrtkama u kombinaciji s većim brzinama ispisivanja.

Obrazac s podacima

i-SENSYS MF630 Series

Serija korisniku prilagođenih i učinkovitih višenamjenskih laserskih pisača u boji, prepuna značajki dizajniranih za male tvrtke.

Pogledajte videozapis

uniFLOW Online Express

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem ispisivanjem i troškovima kroz optimizaciju uređaja tvrtke Canon s pomoću sigurnog rješenja utemeljenog na računalnom oblaku. Dostupan uz najnovije uredske uređaje tvrtke Canon, softver uniFLOW Online Express povećat će produktivnost i maksimalno iskoristiti ulaganje. Nadogradite postojeće uređaje registracijom putem interneta.

Prikaz brošure

Registrirajte se za uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

MF631Cn tvrtke Canon

Svestran i učinkovit višenamjenski laserski pisač u boji s dodirnim zaslonom u boji od 12,7, kompatibilan s mobilnim uređajima. Savršen partner za male tvrtke kojima je potrebno vrhunsko kompaktno rješenje.

MF633Cdw tvrtke Canon

Višenamjenski laserski uređaj u boji bogat značajkama, s dodirnim zaslonom u boji, mogućnošću produktivnog obostranog ispisivanja i Wireless Direct vezom. Idealan odabir za male tvrtke koje traže besprijekornu integraciju i jednostavno održavanje.

MF635Cx tvrtke Canon

Napredan višenamjenski laserski pisač u boji dizajnirali smo za povećanje produktivnosti malih tvrtki. Odlikuju ga praktičan dodirni zaslon od 12,7 cm, brzo obostrano skeniranje, obostrano ispisivanje i inovativna značajka Application Library.

Awards

Oprema

Potrošni materijal