Dopustite da vas Canon inspirira

Prikupili smo priče Canonovih obožavatelja, amaterskih fotografa te nekih od najboljih fotografa i videografa u industriji u kojima oni dijele svoje znanje, iskustvo, savjete i tajne zanata s ciljem da vas inspiriraju da svoju fotografiju prenesete na novu razinu.

Jasna perspektiva fotografiranja pri slabom osvjetljenju.

Canon intervjuira Nigea Levantermana, fotografa za slabo osvjetljenje koji se specijalizirao za snimke gradskih panorama s dugom ekspozicijom.

Istražite Canonov put u pripovijedanju priča.

Već više od 80 godina pomažemo ljudima da ispričaju svoje priče. Malo je onih koji su vidjeli više od Mikea Burnhilla, stručnjaka za proizvode koji ima 11 godina iskustva. Susreli smo se s Mikeom kako bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tvrtke Canon.

Upoznajte Anu Pratas, fotografkinju koja snima iskrene priče o obiteljskom životu.

Ana Pratas obiteljska je fotografkinja koja tehnikama dokumentarnog stila snima uistinu autentične trenutke. Pročitajte naš intervju i saznajte kako ovjekovječuje te dragocjene obiteljske trenutke.

Upoznajte uličnog fotografa Erika Witsoea koji svaki dan snima svakodnevicu.

Erik Witsoe ulični je fotograf koji snima prolazne priče u Poljskoj, svom novom domu. Pročitajte naš intervju s Erikom i saznajte kako svaki dan snima nove priče na istim ulicama.

Canonov ambasador i sportskih fotograf Samo Vidic poučava nas kako snimiti priče prepune akcije.

Kada smo izazvali parkour tim Storror da trčeći, skačući i rolajući se po prvi put prijeđu s jednog kontinenta na drugi, Samo Vidic slijedio je svaki njihov korak, dokumentirajući tu avanturu. Otkrijte kako snimiti vlastite urbane akcijske priče uz pomoć Vidicevih savjeta.

FME YouConnect hub page

Upoznajte fotografa hrane, Mikea Tsanga koji snima prizore za polizati prste.

Mike Tsang, fotograf-gurman iz Londona, uvijek je strastveno doživljavao snimanje pokreta. Pročitajte naš razgovor s Mikeom, otkrijte kako zamrzava pokrete i snima prolazne trenutke.

Upoznajte "tragače za geometrijom", Daniela Rueda i Annu Devís

Pridružite nam se u razgovoru s fotografima arhitekture, Annom Devís i Danielom Ruedom. Otkrijte što je iza njihovog maštovitog i apstraktnog načina pričanja priče te kako ih je ljubav prema zgradama i putovanju pretvorila u zvijezde Instagrama.

A&D YouConnect hub page
Caroline’s children eating

SNIMANJE U VIŠE SVRHE

Lensational uči žene diljem svijeta kako upotrijebiti fotografiju za dokumentiranje života, pretvarajući pričanje priče u kreativni izvor prihoda. Susreli smo se s osnivačicom Bonnie Chiu kako bismo saznali čime se bavi njezina dobrotvorna udruga.

Modelar i fotograf Simon Carter. Priča o snazi i mjerilu.

Otkrijte kako fotograf i modelar Simon Carter stvara minijaturni svijet automobilskog sporta koji izgleda točno poput pravog. Priča je to o mjerilu, perspektivi i strpljivosti.

A model car in the garage
Essaouira - Along Dusty Roads image

Putopisni fotografi Along Dusty Roads

Pridružite nam se u razgovoru s putopisnim fotografima Andrewom i Emily koji stoje iza bloga Along Dusty Roads. Otkrivamo savjete o putopisnoj fotografiji, pustolovine i planove za budućnost ovog dvojca željnog putovanja.

Ako imate komentar ili pritužbu koja se tiče slike prikazane u Galeriji ili Prikazima tvrtke Canon, obratite nam se na showcase.gallery@canon-europe.com

Ostanite informirani

Slijedi: Promatranje svijeta bez tražila.

Predbilježite se na bilten