Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Izuzetno kompaktan i prijenosan, model P-150 u svojoj je klasi najbrži skener za obostrano skeniranje A4 formata, idealan za upotrebu u uredu ili na putu jer pruža mogućnost skeniranja u seriji brzinom od 15 ppm i ima automatski ulagač za 20 listova.

Prednosti

  • Skeniranje brzinom do 15 ppm (30 ipm)
  • Vrlo kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi
  • Zahvaljujući ugrađenom softveru lako se priključuje i koristi
  • Jednostavno napajanje putem USB priključka
  • Brzo skeniranje serije dokumenata uz automatski ulagač za 20 listova
  • Vrlo kvalitetne slike uz senzor sa 600 dpi
  • Upravljački program za Mac / Linux omogućava kompatibilnost s više platformi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA P-150

Najkompaktniji prijenosni skener za obostrano skeniranje A4 formata


S obzirom da ima lagano kućište i zauzima malo prostora, model P-150 idealan je za male i kućne urede gdje je ušteda prostora važna, kao i za poslovne ljude koji trebaju skenirati dokumente u pokretu.

Uređaj koji osigurava produktivnost


Model P-150 štedi korisnicima vrijeme i pomaže im da postignu više jer istovremeno skenira obje strane dokumenta brzinom do 15 ppm i ima automatski ulagač za 20 listova vodeći u klasi koji omogućuje brzo skeniranje serije dokumenata.

Budući da se lako prenosi, tvrtke mogu zaposlenicima osigurati lak pristup skeniranju kad su izvan ureda. Time se ubrzava obrada važnih dokumenata, kao što su narudžbenice, računi i zahtjevi za proviziju, što omogućuje priželjkivanu produktivnost i uštedu novca.

Savršen uređaj za male ili kućne urede.


Model P-150 zauzima malo prostora i modernog je dizajna, što znači da će se jednako dobro uklopiti u male i kućne urede. Naš softver CaptureOnTouch svakome omogućuje jednostavno skeniranje.

Idealno za poslovne ljude u pokretu


Nijedan drugi skener neće tako uredno stati u aktovku ili torbu za prijenosno računalo, a napajanje putem USB priključka znači da korisnici ne moraju nositi AC adapter. Jednostavno povežite P-150 s prijenosnim računalom i počnite skenirati. Ugrađeni softver CaptureOnTouch lite poslovnim korisnicima u pokretu omogućuje i skeniranje s računala drugih osoba bez potrebe za instalacijom nametljivog upravljačkog programa ili nove aplikacije.

Napredna i intuitivna obrada slike


Precizan senzor sa 600 dpi osigurava izvanrednu kvalitetu slike, dok bogat izbor značajki za obradu slike - Auto-colour Detection (automatsko prepoznavanje boje), Auto Paper Size (automatsko prepoznavanje veličine papira), Deskew Detection (prepoznavanje iskrivljenja) i Text Orientation Recognition (prepoznavanje orijentacije teksta) - osigurava vrhunsku kvalitetu skeniranja i učinkovitost.

CaptureOnTouch za jednostavno skeniranje

Softver CaptureOnTouch tvrtke Canon omogućuje lako i učinkovito skeniranje, uključujući jednostavno izvršavanje rutinskih zadataka, skeniranje u e-mail ili skeniranje na radnu površinu, jednim dodirom. Korisnici imaju i mogućnost instalacije programa utemeljenog na konceptu podjele programskog okruženja (cloud-based) - Evernote za brz i lak prijenos informacija na internet kako biste im mogli pristupiti s bilo kojeg mjesta.

Jednostavno sučelje


Uređaj P-150 povezuje se s cijelim nizom drugih slikovnih aplikacija, zahvaljujući isporučenim standardnim upravljačkim programima TWAIN i ISIS. Osim toga, P-150 ima podršku i certifikat za Kofax Virtual Rescan (VRS).

Lako arhiviranje


Softver CaptureOnTouch tvrtke Canon i ugrađene aplikacije poput BizCard Reader korisnicima omogućuju skeniranje i uvoz posjetnica izravno u arhivu kontakata. PaperPort omogućuje bolje arhiviranje i vraćanje elektroničkih zapisa te upravljanje njima.

Ekološka dostignuća


Napajanje putem USB priključka i niska potrošnja energije od 5 W, čine P-150 ekološki prihvatljivim odabirom. On lako zadovoljava zahtjeve ENERGY STAR standarda za energetsku učinkovitost i smanjuje troškove energije.

Privlačan i moderan dizajn


Moderan i uglađen dizajn svilenkasto crne završne obrade čini P-150 privlačnim ulaganjem.

Kompatibilnost s više platformi


P-150 pruža kompatibilnost s Mac sustavima zahvaljujući Mac TWAIN upravljačkom programu i softveru CaptureOnTouch za Mac koji se isporučuju s uređajem. Za tvrtke koje žele otvorenu arhitekturu tu je i upravljački program za Linux koji podržava SANE. Ovaj upravljački program možete preuzeti s web-mjesta za softversku podršku tvrtke Canon.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA P-150, njegovim značajkama i mogućnostima.