Canon imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240

imageFORMULA DR-C240 izuzetno je kompaktan i snažan stolni skener robusnog dizajna koji pruža pouzdano rukovanje papirom za skeniranje dokumenata različitih vrsta i formata, uključujući putovnice.

DR-C240

Prednosti

  • Povećajte produktivnost uz obostrano skeniranje brzinom do 90 ipm
  • Lako skenirajte razne vrste dokumenata, uključujući putovnice, jednim kompaktnim uređajem
  • Bit ćete mirni uz vrhunsku pouzdanost rukovanja papirom i izdržljivu konstrukciju
  • Unaprijedite svoje okruženje uređajem tihog rada te kompaktnog i elegantnog dizajna

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-C240

Odlične radne značajke i fleksibilne primjene


Vrhunska kvaliteta izrade i značajke orijentirane na produktivnost kod uređaja imageFORMULA DR-C240 revolucionarne su u ovom cjenovnom razredu. Pružajući brzo skeniranje do 45 ppm / 90 ipm, imageFORMULA DR-C240 logičan je izbor sveobuhvatnog uređaja za uredske odjele i radne grupe. Njegov tihi rad i kompaktan, privlačan stolni dizajn ostavljaju odličan dojam u uredima koji imaju kontakt s klijentima i odjelima za korisničku podršku, primjerice bankama, hotelima, bolnicama i vladinim uredima.

Dizajniran kao odgovor na potrebe korisnika


Robusna izrada i izdržljiv ulagač dokumenata uređaja imageFORMULA DR-C240 razvijeni su kao izravan rezultat povratnih informacija korisnika. Predstavlja korak naprijed u kvaliteti izrade u ovoj kategoriji skenera omogućavajući jednostavno skeniranje do 4000 skenova dnevno. Postići ćete maksimalnu produktivnost uz ADF kapaciteta 60 listova koji pouzdano ulaže serije dokumenata i medija različitih veličina i vrsta: od putovnica i plastičnih kartica do obostranih A4, A3 (mod folio) dokumenata te dokumenata duljine do 3 m.

Precizno rukovanje papirom


Kako bi se održao gladak tijek rada, imageFORMULA DR-C240 pruža snažan, vrlo kvalitetan mehanizam za ulaganje koji osigurava pouzdanost najbolju u klasi za skeniranje raznih dokumenata, uključujući izuzetno tanke papire od 27 g/m². Funkcije ultrazvučnog prepoznavanja višestrukog ulaganja i deblokiranja u slučaju višestrukog ulaganja (DFR) omogućavaju brzo ponovno pokretanje skeniranja, čineći prekide rada minimalnima.

Jednostavan rad, dosljedni rezultati


imageFORMULA DR-C240 pruža velik izbor opcija za vrlo kvalitetnu obradu slike. Među njima su automatsko prepoznavanje veličine stranice i smjera teksta, poboljšanje teksta, funkcija poravnanja stranica i automatsko prepoznavanje boje. Korisniku prilagođena upravljačka ploča omogućava operaterima skeniranje pritiskom tipke, čime se ubrzavaju i pojednostavljuju zadaci skeniranja.

Bogat paket softvera


Napredna aplikacija CapturePerfect tvrtke Canon omogućava učinkovito skeniranje serije dokumenata i podržava priloženi upravljački program Kofax VRS za bolju kvalitetu slike. Kako biste intuitivno skenirali dokumente i zatim ih poslali na više odredišta (uključujući uslugu oblaka), samo upotrijebite CaptureOnTouch tvrtke Canon. Priloženi eCopy PDF Pro pruža moćne alate za izradu, uređivanje i konverziju PDF dokumenata.

Cijenom pristupačan rad i održavanje


Dugotrajni usporni valjak i jedinicu valjka za ulaganje uređaja imageFORMULA DR-C240 možete zamijeniti sami, što troškove održavanja svodi na minimum. Impresivno mala potrošnja energije od samo 19 W tijekom rada i 1,4 W u pripravnom stanju dodatno smanjuje ukupni trošak i negativan utjecaj na okoliš.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-C240, njegovim značajkama i mogućnostima.

icon

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

icon

Automatski ulagač dokumenata

Up to 4,000 sheets per day

Do 3000 listova dnevno

Double-sided scanning

Obostrano skeniranje

USB connection

USB veza

icon

Učinkovito skeniranje u serijama

Tilting control panel

Lako, intuitivno skeniranje

eCOPY

Izrada i uređivanje PDF dokumenata

USB connection

Poboljšana kvaliteta slike

Priloženi softver

Saznajte više o softveru priloženom uz skener.

Aplikacije tvrtke Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Korisniku prilagođeno sučelje softvera CaptureOnTouch omogućava lako skeniranje papirnatih dokumenata u digitalne arhive i njihovo spremanje ili slanje na više odredišta, uključujući usluge oblaka. Izrađujte pretražive PDF datoteke pomoću OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava brzo i učinkovito skeniranje dokumenata u serijama. Pruža napredne opcije skeniranja uz prikaz više prozora, kao i prikaz sličica.

  • Dobit ćete precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući izboru značajki za poravnanje, poboljšanje čitljivosti i oštrinu
  • Pritiskom tipke skenirajte izravno u e-poštu, PDF datoteku ili prezentaciju
  • Registrirajte rutinske zadatke, uređujte i upravljajte datotekama te im mijenjajte raspored bez previše truda
  • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Uz ovaj skener priložen je CaptureOnTouch Pro, profesionalni softver za skeniranje tvrtke Canon koji se lako koristi. Bez napora snimajte i klasificirajte serije skenova, integrirajte skener tvrtke Canon u svoje poslovne radne procese s dokumentima te povećajte produktivnost.

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Snažna, jednostavna aplikacija za prikaz, izradu, uređivanje i konverziju PDF datoteka. eCopy pruža sve alate za označavanje, komentiranje i uređivanje, uključujući izradu obrazaca za popunjavanje s automatskim prepoznavanjem polja. Na raspolaganju vam je i potpun paket alata za zaštitu dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: WindowsKofax VRS

Vodeći softver za obradu slike na tržištu, VRS skraćuje vrijeme potrebno za ručnu pripremu dokumenata, poboljšava kvalitetu skeniranih slika i maksimalno poboljšava značajke skenera za velike količine zadataka. Poboljšana čitljivost i veća brzina OCR prepoznavanja povećavaju produktivnost.
Kompatibilnost: Windows

Paket za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.