Compact and portable hero image projector close up

Instalacijski projektori

Proširiva rješenja za svako instalacijsko okruženje.

Serija XEED WUXGA Laser tvrtke Canon

Profesionalcima koji traže instalacijske laserske projektore najbolje kvalitete za komercijalnu, medicinsku i obrazovnu upotrebu, asortiman XEED LASER tvrtke Canon pruža novi dizajn objektiva smještenog u sredinu koji gotovo da ne zahtijeva održavanje tijekom cijelog trajanja lasera, HDBaseT povezivanje te izbor od šest objektiva.

Canon XEED LASER Series

Serija XEED WUXGA Laser

LCOS laserski projektori zahtijevaju manje održavanja, a pružaju veliku svjetlinu i precizne boje

Canon XEED LASER Series

Jednostavna instalacija i održavanje

Rukovanje projektorom ne može biti jednostavnije. Značajke motoriziranog zumiranja, izoštravanja i pomaka objektiva mogu se prilagođavati daljinskim upravljačem uz preciznost od pola piksela – savršeno za instalacije s jednim projektorom ili više njih, kao što su slaganje, kombinirani sustavi i kupole. Izuzetno učinkovitim žaruljama može se pristupiti sa stražnje strane, a filtri za zrak jednostavno se izvlače. Time se osigurava brzo i lako održavanje projektora.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Izmjenjivi objektivi

Proširite mogućnosti projektora. Birajte između pet izmjenjivih objektiva vrhunske kvalitete za XEED projektore ili osam za seriju LX.

Connectivity wide view man projector presentation

Svestrani prikaz vrlo kvalitetne slike

Zahvaljujući optičkom sustavu AISYS za izvanredno uglađenu sliku i širok raspon dostupnih ulaza, ovi profesionalni projektori pružaju fantastičnu kvalitetu slike i različite mogućnosti povezivanja. Hardversko stapanje ruba omogućuje besprijekorno spajanje više projektora. Korekcija iskrivljenja u četiri koraka osigurava oštru, preciznu sliku čak i prilikom projiciranja pod kutom.

Connectivity wide view man projector presentation

Ne možete pronaći ono što tražite?