Compact and portable hero image projector close up

Projektori za poslovne i obrazovne primjene

Raznovrsne mogućnosti projekcije za ured i učionicu.

Serija XEED WUXGA Laser tvrtke Canon

Profesionalcima koji traže instalacijske laserske projektore najbolje kvalitete za komercijalnu, medicinsku i obrazovnu upotrebu, asortiman XEED LASER tvrtke Canon pruža novi dizajn objektiva smještenog u sredinu koji gotovo da ne zahtijeva održavanje tijekom cijelog trajanja lasera, HDBaseT povezivanje te izbor od šest objektiva.

Canon XEED LASER Series

Serija XEED WUXGA Laser

LCOS laserski projektori zahtijevaju manje održavanja, a pružaju veliku svjetlinu i precizne boje

Canon XEED LASER Series

Raznovrsne mogućnosti instalacije

Ako tražite projektor za poslovnu primjenu, projektor za obrazovnu primjenu ili laserski projektor, ovaj asortiman zadovoljava potrebe svih okruženja. Zahvaljujući prilagodljivim načinima rada i različitim mogućnostima HD povezivanja, ovi projektori mogu se uklopiti gotovo bilo gdje. Modeli za projekciju s male i izuzetno male udaljenosti idealni su za upotrebu tamo gdje je prostor od kritične važnosti.

Connectivity wide view man projector presentation

Vrlo kvalitetne slike

Napredni optički sustavi tvrtke Canon dizajnirani su za optimizaciju projekcije vrlo kvalitetne slike s projektora. Ovi projektori imaju DLP ili naprednu LCOS tehnologiju ploča radi pružanja oštre i precizne slike realistične svjetline boja i s omjerima kontrasta koji pružaju odlične razine crne boje i vrhunske detalje.

WUX6500 Close up angle beauty shot

Ne možete pronaći ono što tražite?