Softver za pisač PIXMA

Pisači i višenamjenski uređaji iz serije PIXMA osiguravaju ispise iznimne kvalitete, a nude i sveobuhvatan softver koji će nadahnuti vaše kreativne ideje. Možete ponovno otkriti izgubljena sjećanja pojednostavljivanjem načina organizacije i ispisa fotografija, uključujući i fotografije iz usluge Facebook. Možete jednostavno skenirati dokumente, izrađivati PDF datoteke i pristupati ekskluzivnim uslugama na mreži.

My Image Garden

Iskusite puni potencijal uređaja PIXMA. Pojednostavite način organizacije i ispisa fotografija uz softver My Image Garden. On objedinjuje mnoštvo alata, kao što su automatski prijedlozi, predlošci i mnogo više, koji će nadahnuti vaše kreativne ideje .


Razgledajte My Image Garden

CREATIVE PARK PREMIUM

CREATIVE PARK PREMIUM internetska je usluga za korisnike originalnih tinti tvrtke Canon putem koje možete preuzeti fotografije, ilustracije, modele od papira i mnoge druge uratke međunarodno priznatih fotografa i umjetnika.

Stalno dodajemo nove sadržaje kako bismo bez prestanka nadahnjivali vašu kreativnost. Jednostavno pretražujte, preuzimajte i ispisujte sadržaj iz softvera My Image Garden, izravno sa zaslona uređaja PIXMA koji podržava informatički oblak ili iz aplikacije Canon PRINT.


Creative Park je usluga na mreži dostupna svima, a omogućava izradu vlastitih prilagođenih čestitki, kalendara te mnogih drugih zabavnih fotografija i papirnatih predmeta.

Organizirajte svoje slike

Pronalazi fotografije na vašem računalu, čak i one zaboravljene. My Image Garden automatski organizira vaše slike prema datumu njihovog snimanja i prikazuje ih u kalendarskom prikazu. Ugrađena tehnologija za prepoznavanje lica olakšava organizaciju slika prema osobama koje su na njima. Osim toga, slike možete jednostavno grupirati prema događajima kao što su vjenčanja, rođendanske proslave itd.

Kreirajte i ispisujte

Ispis fotografija nikada nije bio jednostavniji. Na jednom intuitivnom izborniku My Image Garden objedinjuje mnoštvo postavki ispisa, kao što su vrsta papira, veličina papira i obrubi. Pretvaranje fotografija u umjetnička djela brzo je i jednostavno uz raznovrsne priložene predloške i filtre za obradu fotografija. Kreirajte i ispisujte personalizirane čestitke, kalendare i kolaže s fotografijama koristeći izbornik My Art.

Full HD Movie Print

Snimite najbolje trenutke iz svojih filmova. Jednostavno reproducirajte videozapis snimljen Canonovim fotoaparatom ili kamerom te odaberite kadrove koje želite ispisati kao pojedinačnu fotografiju, spojite nekoliko kadrova ili povežite nekoliko isječaka kako biste ispričali priču.

Izravni ispis na disk

Ukrasite svoje diskove elegantnim, profesionalnim finišem. Značajka izravnog ispisa na disk omogućava ispis izravno na diskove na koje se može ispisivati. Pomoću priloženih predložaka možete od omiljenih fotografija dizajnirati vlastitu naljepnicu i dodati joj tekst.